Horoscop

Horoscopul iubirii 22 - 28 mai 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 21 mai 2023, 14:46

Horoscopul iubirii 22 - 28 mai 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Daca ești single, te copleșesc sentimentele față de o persoană din anturajul tău, poate cineva de la birou. Deși ți-ai tot reprimat trăirile, le-ai negat și ai refuzat să vorbești despre ele, săptămâna aceasta primești semnale puternice evidente că ele sunt reciproce. Dacă tu nu ai găsit curajul să îi spui că te place, iată că această persoană face ea primul pas și te invită în weekend să vorbiți mai mult nu doar despre muncă, dar și despre voi. Dacă ești un Berbec căsătorit sau implicat într-o relație de lungă durată, săptămâna aceasta ești luat prin surprindere de forța și sprijinul necondiționat pe care ți-l oferă aceasta pentru a ieși dintr-o situație dificilă. Deși ai încercat de una singură să rezolvi problema, nu ai reușit în totalitate. Abordarea partenerului și modul în care o soluționează te face să fii extrem de mândră de el și îți confirmă încă o dată că ai ales persoana potrivită.

TAUR

Dacă ai unele situații neclarificate din trecutul tău și gândurile tale încă se îndreaptă spre o persoană anume, ia aminte, dragă Taur, și acționează. Acum este momentul potrivit! Marte în Leu te face să fii mai curajos, dorești să spui lucrurilor pe nume, să clarifici niște situații ale trecutului și mai ales să îți confirmi ție însuți că nu ai putut niciodată să uiți de persoana respectivă. Spune-i că încă o iubeșți și vezi dacă mai există posibilitatea de a fi din nou împreună. După câteva zile în care nativii Taur au fost departe sau separați de persoana iubită, în ei se reaprinde puternic flacăra pasiunii față de persoana iubită și se simt din nou ca niște adolescenți îndrăgostiți. Sunt extrem de creativi în a-și exprima dorul față de partener, fac gesturi tandre și oferă cele mai frumoase și din suflet cadouri sau mici atenții. Este practic imposibil ca partenerul să nu fie surprins pozitiv de intențiile și eforturile tale și să nu îți răspundă pe măsură.

GEMENI

Este posibil să reușești să te strecori printre responsabilitățile de cuplu în prima parte a săptămânii, știind ce să spui și cum să menții o atmosfera faină în relație, plină de zâmbete, glume bune și relaxare. Însă spre finalul săptămânii ce nu ai rezolvat te prinde din urmă și te poți trezi cu unele reproșuri din partea partenerului de viață. Încearcă să menții ritmul și să nu lași pe mâine ce poți face azi. Dacă ești în căutarea marii iubiri, astrele îți aduc șanse destul de mari să întâlnești o persoană care să îți stârnească interesul. Ai poftă de distracție și este posibil să fii chiar tu persoana care face primul pas.

RAC

Timpul și responsabilitățile de la locul de muncă nu îți permit încă un concediu așa cum ți-ai dori, însă aceasta nu înseamnă că nu poți începe să faci planuri. Caută oferte de vacanță, chiar și pentru numai câteva zile, căci în curând este posibil să vă puteți lua câteva zile libere, poate peste 2-3 săptămâni, pe care să le petreceți ca porumbeii proaspăt îndrăgostiți. Dacă nu ți-ai găsit încă sufletul pereche, rămâi pregătită și încearcă să ieși cât mai mult din casă. Este posibil să îți pice cu tronc cineva întâlnit pe neașteptate, de exemplu între rafturile magazinului sau plimbând cățelul. Pentru că nu se știe de unde va sări iepurele, îți recomandăm să ieși aranjată din casă și să lași Universul să îți arate oportunitățile în iubire.

LEU

Ai o aglomerare de planete benefice în semnul tău încă de la începutul săptămânii, ceea ce înseamnă că săptămâna aceasta țelul tău, indiferent că ești single sau într-o relație este să fii, pur și simplu, fericită. Cu Marte care intră chiar în semnul tău, strălucești nu doar în anturajul tău, ci și în cuplu. Îți este mai ușor ca niciodată să îi spui partenerului ceea ce simți și ceea ce gândești și ești foarte pasională, inteligentă, spirituală și fermecătoare în conversațiile tale. Din dorința de a-ți face vocea auzită, ai tendința de a prelua controlul în discuții, însă îți recomandăm să îi oferi spațiu pentru a comunica și persoanei iubite. Nativii Leu single nu au de gând să lase lucrurile neterminate sau neclarificate în relațiile lor săptămâna aceasta așa ca acceptă invitația de a lua cina cu o persoană din trecutul lor. De data aceasta însă, ai altă atitudine și nu mai încerci să demonstrezi nimic nimănui.

FECIOARĂ

Săptămâna începe promițător. În sfârșit zodia Fecioară se apropie din nou de persoana iubită și reușește să clarifice neînțelegerile din ultima perioadă, înțelegând că va face tot ce îi stă în putință pentru a nu pierde persoana iubită. Cea din urmă a făcut ea primul pas spre reconciliere și armonizarea relațiilor, însă mai departe Fecioara are de preluat ștacheta. Recurgi la mai multe demonstrații de forță pentru a-i arăta partenerului tău sentimentele tale și că nu vrei să îl dezamăgești. Dacă ești single, poți avea spre sfârșit de săptămână o propunere de date care îți da fluturi în stomac și îți stârnește o pasiune cum nu ai mai simțit de mult. Ai însă emoții mari în legătură cu această persoană și oricât încerci să te stăpânești, este evident că o placi foarte tare. Dar sentimentele sunt reciproce așa că această transparență funcționează de minune în cazul tău!

BALANȚĂ

Dacă ești o Balanță single, te tot gândești și răzgândești, analizând și întorcând pe toate părțile conexiunea pe care o simți față de o anumită persoană. Deși te simți puternic atrasă de ea în mod involuntar și ți-ar plăcea să o cunoști mai bine, ai unele îndoieli în ceea ce o privește fiindcă nu se încadrează tocmai în tiparele tale de partener. Nu rata însă această oportunitate și oferă-i o șansă. Uneori universul știe mai bine decât noi de ce anume avem nevoie pentru a fi cu adevărat fericiți. Nativii Balanță căsătoriți sau aflați într-o relație stabilă sunt un pic mai irascibili și nervoși în această săptămână din cauza prezenței lui Marte în Leu. Încearcă să arăți mai multă empatie și înțelegere față de persoana iubită sau membrii familiei tale. A-ți descărca sentimentele negative tocmai pe cei pe care îi iubești cel mai mult nu te va ajuta deloc să te simți mai bine. Relaxează-te mai mult și ia-ți timp doar pentru tine, potrivit Garbo.

SCORPION

Nativii Scorpion care iubesc, oricât de bățoși se țin ei la începutul săptămânii, își dau seama că i-a luat gura pe dinainte și au comis mici greșeli sau acuze nedrepte față de partenerul lor. Încearcă de aceea să facă tot ce le stă în putință pentru a-și cere iertare față de partener și își îndreaptă comportamentul, spălându-și păcatele prin cele mai romantice, inedite și frumoase gesturi de iubire. De piatră să fii și nu ai cum să rămâi rece față de aceste demonstrații sincere de iubire :). Dacă ești single, te cam lași purtat de val în această săptămână. Simți cum o puternică atracție față de o persoană de sex opus preia controlul asupra ta din toate părțile și pasiunea își spune cuvântul înainte de toate. Încerci să îți mai domolești un pic trăirile și să fii mai temperat, dar știi că aceste emoțIi sunt mai profunde decât par și încerci să le explorezi mai bine.

SĂGETĂTOR

Se pare că unele probleme de cuplu rămase nerezolvate au un ecou repetitiv în viață voastră și consideri că a venit timpul să acționezi pentru a le rezolva. Însă te gândeșți ce să faci în privința aceasta. Este recomandat să încerci să nu abordezi situațiile delicate pe un ton prea dur, ci din contră, blândețea și diplomația sunt secretele comunicării eficiente pentru tine. Dacă încă îți cauți jumătatea, în a doua parte a săptămânii vei primi energie astrală și vei reuși să ai activități sociale, să cunoști oameni noi, crescând astfel șansa de a întâlni o persoană care să îți trezească interesul.

CAPRICORN

Pentru tine ultimele luni au fost atât de încărcate pe toate sferele vieții, încât acum tânjesti parcă după puțină liniște, după relaxare și detașare de griji. Iar această pace interioare pe care o simți regeneranta o găsești chiar în cuplu, în brațele persoanei iubite. Discută cu partenerul tău despre nevoile tale, astfel încât să primești tot suportul de care ai nevoie. Dacă ești în căutarea marii iubiri, în această perioadă te vei concentra pe posibilitatea de a cunoaște oameni, de a te bucura de valorile lor umane, de a savura timpul de calitate petrecut împreună cu aceștia. Poate se va lega o idilă, poate nu, însă tu ești hotărâtă să îți trăiești viața cât mai frumos și în ritmul tău.

VĂRSĂTOR

Pentru tine viața trece contracronometru în această perioadă, pentru că ai foarte multe responsabilități de rezolvat. Cu toate acestea, în viața de cuplu atmosfera devine numai lapte și miere. Vei primi vești bune, partenerul de viață te va răsfăța cu mici surprize și lângă persoana iubită vei reuși să dai uitării grijile cotidiene. Dacă îți cauți marea iubire, în această săptămână este posibil să observi că o persoană cunoscută te curtează de ceva vreme, însă ai trecut cu vederea până acum. Gândește-te dacă merită o șansă.

PEȘTI

Pentru tine viața de cuplu merge bine, însă ai câteva idei pentru a face ca lucrurile să meargă și mai bine. Tocmai de aceea iei frâiele relației în mâinile tale și începi să construiești noi elemente, să schimbi atmosfera, să alungi rutina, să faci schimbări mici, dar de efect în relație. Îți vei complimenta mai des partenerul de viață, vei înmulți gesturile tandre și vei căuta să reaprinzi flacăra pasiunii în doi. Dacă nu ți-ai găsit încă sufletul pereche, în această perioadă vei avea o deschidere sufletească și spirituală aparte. Tocmai de aceea este posibil să activezi Legea Atracției în Univers și să întâlnești o persoană care să îți fure inima. De fapt, acea persoană pare că te găsește pe tine și te va lua prin surprindere.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---