Horoscop

Horoscopul iubirii 25 septembrie - 1 octombrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 24 sept. 2023, 10:59

Horoscopul iubirii 25 septembrie - 1 octombrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
conrado/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

La final de lună, cu Soarele tocmai intrat in casa a VII-a, vei simți că relațiile și parteneriatele tale vor primi mai multă atenție. Acestea te vor afecta până când soarele se va muta în Scorpion. Te vei concentra mai mult pe oamenii din viața ta. În relație, vei acorda mai multă atenție timpului petrecut în doi și vă veți apropia și mai mult sufletește. Dacă ești singură, vei lucra asupra obstacolelor care te țin din intrarea într-o relație de lungă durată, cum ar fi aversiunea ta față de angajament, sau vei găsi un nou interes romantic căruia să-i dedici atenția ta în totalitate.

TAUR

În această săptămână, vei simți că nu poți comunica cum trebuie și ești adeseori neînțeleasă. În special, în relație simți că toate luciurile se complică mai mult pe zi ce trece în ciuda eforturilor tale de a comunica sau rezolva aceste probleme apărute. În fiecare zi, apar noi detalii care schimbă sau agravează situația în mod neprevăzut. Dacă ești singură, s-ar putea să ai parte de o oportunitate în care o veche iubire îți va tăia calea. Puteți să lucrați împreună și să recăpătați magia poveștii de dragoste, dacă simți că este fix ce trebuie.

GEMENI

Intrarea Soarelui în zodia Balanței îți aduce mai mult romantism și îți va face următoarea lună să pară mai roz. Vei privi dragostea cu un aer proaspăt și jucăuș. Dacă ești într-o relație, vei încerca să participi la mai mult activități sau evenimente cu partenerul și să faceți ceva ce nu ați făcut până acum ca să ieșiți din rutină. Dacă, în schimb, ești singură, te vei interesa mai mult de ce opțiuni romantice ai și vei căuta să le mărești numărul. Frecvența întâlnirilor va crește și aceasta, dar te vei vedea pusă în postura în care va trebui să alegi între doi oameni.

RAC

Te vei concentra pe romantism și iubire, angajament și conexiuni. Dacă ești într-o relație, s-ar putea ca relația ta să primească un nou statut. Perioada următoare este o perioadă foarte bună pentru cererile în căsătorie, așa că fii cu ochii în patru. Poate partenerul îți pregătește o surpriză. Dacă ești singură, te vei simți mai carismatică și atractivă. Încrederea acumulată va stârni interesul mai multor persoane. Vei avea nevoie de puțin ajutor să poți strecura întâlnirile în calendarul tău aglomerat, dar momentele vor fi cu siguranță de neuitat. S-ar putea ca potențialii parteneri să fie complet opuși unul față de celălalt și să-ți facă alegerea și mai grea.

LEU

Vei simți importanța unei conexiuni intelectuale în această perioadă și vei căuta o persoană care să te înțeleagă cu adevărat. În relație, conexiunea mentală va juca un rol important și vei dori să lucrezi să o îmbunătățești. Este foarte posibil ca diferențele de mentalitate să te facă să cauți sfatul cuiva din afara relației și te vei simți pe teren minat. Dacă ești singură, vei căuta un partener carismatic, inteligent și cu simțul umorului. Cineva care să te țină captivată ore în șir. Va trebui să ai răbdare până îl vei găsi pe cel pe care ți-l dorești, dar așteptarea va merita.

FECIOARĂ

Vei simți mai multă nevoie de afecțiune în această perioadă. Te vei simți obosită atât psihic, cât și fizic, și vei căuta cât mai multă alinare. În relație, te vei baza mai mult ca niciodată pe partenerul tău și vei încerca să îi pasezi mai multe responsabilități care în mod normal erau ale tale. Încercă să vorbești deschis despre problemele cu care te confrunți și cere-i în mod deschis sprijinul. Nu îl face să se simtă obligat. Dacă ești singură, apelează la prietenii apropiați să te ajute să treci peste această perioadă mai încărcată, potrivit Garbo.

BALANȚĂ

Vei începe să te simți în lumina reflectoarelor acum că Soarele a intrat în zodia ta. Te simți încărcată de viață și energie și vrei să o dai și celor din jurul tău. Te vei simți mai carismatică, atractivă și vei avea mai mult chef pentru diferite evenimente sociale. Dacă ești singură, în această lună, te vei uita după parteneri care te atrag foarte mult fizic sau dacă va trebui să alegi dintre doi oameni, îl vei alege pe cel mai frumos. În relație, vei dori cu ardoare să reaprinzi scânteia și să aduci mai multă pasiune.

SCORPION

Vei căuta interacțiuni și relații mai pozitive și sănătoase și există toate șansele să descoperi o conexiune sufletească foarte puternică în zilele ce urmează. Dacă relația ta nu a mers cum trebuie în ultima perioadă, această nouă conexiune te va face să te gândești serios la despărțire. Știind că există mai mult și mai bine, îți este greu să rămâi. Dacă ești singură, îți dorești ca următoarea relație să fie o conexiune profundă în care toate lucrurile vin natural din partea partenerului, iar așteptările neîmplinite din relațiile trecute pentru el să reprezinte o normalitate în dragoste.

SĂGETĂTOR

Te vei simți destul de distrasă în această săptămâna. Mintea ta va călători intens și va trebui să depui eforturi considerabile să-ți menții atenția asupra lucrurilor din imediata ta apropiere. Din această neatenție, s-ar putea să te accidentezi. Relația ta va ajunge pe un plan secundar, deoarece vei avea alte idei sau interese care se vor bucura de mai multă atenție în această săptămână. Vei dori mai mult spațiu ca să poți procesa câteva schimbări recente în dinamica voastră. Dacă ești singură, în această săptămână, este mai bine să fii lăsată în pace. Nu vei observa încercările de flirt ale nimănui și vei rămâne cufundată în bula gândurilor tale.

CAPRICORN

Te concentrezi mai mult pe cariera ta și pe obiectivele pe termen lung. Este posibil să au o idee măreață sau să găsești o nouă provocare care să te țină ocupată. Relația ta a atins o linie ciudată de plutuire și poate părea că e pusă pe pauză, deoarece nici nu avansează, dar nici nu merge prost. Acest lucru îți aduce dificultăți să-ți imaginezi cu adevărat viitorul tău. Dacă ești singură, te vei concentra mai mult pe stabilirea unor relații de prietenie sau relații profesionale care îți pot aduce aspecte mult mai pozitive în carieră sau care-ți pot susține planurile ambițioase.

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta vei avea de lucrat asupra intimității în interacțiunile tale. Vei simți că intimitatea ta este încălcată de ochi prea curioși. Acest lucru va putea duce la probleme majore de comunicare cu oamenii apropiați. Dacă ești singură, te vei putea reconecta cu un vechi interes romantic. De asemenea, o situație romantică incertă în care te aflai deja, s-ar putea să fie afectată de prezența unei a treia persoane. În relație, veți alege să lucrați mai mult la capitolul angajament și loialitate. Probleme cu aceste subiecte pot fi, de asemenea, motivele pentru care decideți să încheiați relația cu partenerul actual.

PEȘTI

Vei simți că oamenii apropiați ție sunt, în realitate, destul de depărtați emoțional de tine. Acest lucru te va face să te simți izolată. Nici cealaltă extremă nu este exclusă. Anume, să îi simți că-ți încalcă spațiul personal și că se hrănesc prea mult cu energia ta, epuizându-te. Vei simți nevoia să te retragi ca să ameliorezi sentimentul de sufocare. În relație, vei avea nevoie, bineînțeles, de mai mult timp de gândire. Dacă ești singură, vei căuta să te întâlnești cu oameni diferiți de alegerile tale trecute ca să aduci un aer proaspăt al schimbării și să evadezi din mediul în care te afli acum.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---