Horoscop

Horoscopul dragostei 19-25 iunie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 19 iun. 2023, 10:12

Horoscopul dragostei 19-25 iunie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
conrado/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Dacă ești singură, nu este momentul să te arunci cu capul înainte și să începi o relație cu o nouă persoană, oricât de carismatic și carismatic ar părea. Cel mai bine ar fi să-l observi mai atent în următoarea perioadă pentru că s-ar putea să descoperi că aveți perspective divergente. Fii absolut sigură că este exact ceea ce îi trebuie sufletului tău! În relația ta, dragă Berbec, dinamica se schimbă într-un mod neașteptat și îți va lua puțin timp să te acomodezi și să te împaci cu aceste schimbări. Totuși, vei trece de acest obstacol și vei ajunge la concluzia că este cel mai bun lucru care vi se putea întâmpla.

TAUR

Pentru Taurii care formează un cuplu, următoarea perioadă vă va defini relația. O a treia persoana urmează să apară în peisaj și să vă testeze limitele, încrederea și stabilitatea relației. În unele cazuri, nu va fi vorba de o aventură, ci mai degrabă de niște vorbe aruncate de câteva persoane apropiate care nu sunt de acord cu relația voastră. Persoana pe care Taurii singuri au pus ochii s-ar putea să se retragă neașteptat fără prea multe explicații. Nu trebuie luată personal, dar este foarte posibil ca ceva să fi intervenit între voi și să-i fi influențat deciziile. Nu este un motiv de tristețe, ci mai degrabă, trebuie privită ca o redirecționare a Universului.

GEMENI

Cu Mercur aflat încă în zodia Gemenilor, în această săptămână te bucuri de mai multă înțelegere în relația ta. Ajungi mai ușor la compromis, iar partenerul îți ascultă nevoile cu atenție. Dacă ai amânat o veste sau o decizie, aceste zile sunt foarte bune pentru a discuta problema împreună și de a primi o reacție în pozitivă. Pentru nativii singuri, aceasta săptămână este foarte bună pentru mici flituri, dar și discuții mai profunde cu persoana pe care au pus ochii. Aceștia vor fi foarte ușor atrași de tot ceea ce ai de spus și îți vor sorbi fiecare cuvânt de pe buze ca pe un nectar, potrivit Garbo.

RAC

În relație, vei simți un aer nostalgic. Vei avea impulsul să te uiți peste fotografiile de la începutul relației voastre, să depănați amintiri și să se rememorați cu drag primele întâlniri și cum v-ați îndrăgostit unul de altul. Veți simți o mândrie față de progresul și evoluția relației și s-ar putea să aveți o discuție pozitivă despre căminul vostru. În schimb, Racii singuri, cuprinși de același val nostalgic, își vor aminti de fostul partener și se vor gândi dacă despărțirea a fost cea mai bună soluție sau doar o cale mai ușoară. Totuși, nu este indicat să reluați această legătură.

LEU

Dacă ești un Leu singur, în acest moment este mai bine să amâni încă puțin planurile romantice sau cel puțin să nu preiei tu inițiativa. Fii atentă la micile subînțelesuri ascunse în conversațiile cu potențialii viitori parteneri, s-ar putea să descoperi mai mult decât și-ar dori aceștia. În relație, Leii sunt cuprinși de un val de motivație și ambiție neașteptat, atât pentru ei, cât și pentru partener. Vor dori să înceapă un proiect amânat de foarte mult timp în ceea ce privește căminul lor sau să înceapă un nou hobby în doi. Ar fi foarte bine să nu alegeți ceva mult prea ambițios ca să nu le lăsați neterminate.

FECIOARĂ

În relație, partenerul s-ar putea să nu fie foarte încântat de decizia ta pentru o îmbunătățire. Îți dorești de foarte mult timp să faceți o achiziție mare împreună, ca de exemplu, să vă schimbați mașina sau să cumpărați ceva nou pentru casă. Totuși, partenerul consideră că poate nu e cel mai bun moment și ar trebui să vă reevaluați prioritățile. Dacă ești singură, simți nevoia să cunoști oameni din cercurile pe care nu le frecventezi des. Consideri că un viitor partener care are un stil de viață diferit de al tău, te-ar putea ajuta să evoluezi mai mult. Este un moment foarte bun să te gândești exact cum ai vrea să arate viața ta alături de un om nou.

BALANȚĂ

Pentru Balanțele singure, această săptămână e foarte bună pentru a-și seta noi intenții și obiective în ceea ce privește cariera. Aceste schimbări le vor scoate în cale și un potențial partener, căruia înainte probabil nu i-ar fi acordat nicio șansă. Surpriza vine din faptul că va fi exact ceea ce au sperat. Pentru cele aflate în relație, săptămâna aceasta vă bucurați de puțina monotonie. Este o pauză de la haosul exterior îndurat în ultima perioadă. Vă bucurați de timp în doi, mici plimbări și revederi cu grupul de prieteni. Vă puteți reîncărca bateriile spirituale prin intermediul celuilalt și vă simțiți excelent.

SCORPION

În relație, pentru nativii născuți în zodia Scorpionului, lucrurile nu sunt tocmai roz, din păcate. Ați acumulat foarte multe mici supărări în ultima perioadă și încep să vă păteze relația. Vă doriți mai mult de la partener, mai multă maturitate și simțiți că relația are mai mult potențial, dar vă loviți de un zid. Nu simțiți că sunteți apreciate sau ascultate așa cum ar trebui. Pentru Scorpionii singuri nu se anunță vreo schimbare majoră în următoarea perioadă. Nu apar oportunități pentru o relație de lungă durată, dar o iubire de vară este foarte probabilă. Prin intermediul acesteia, se vor cunoaște pe ele însele mai bine.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii singuri s-au plictisit de singurătate, dar în același timp nu-și doresc nu se simt pregătiți de o relație serioasă. Din păcate, cu un picior în luntre și cu unul pe punte nu le mai merge. Persoanele cu care flirtau au realizat repede că au așteptări total diferite unul de la altul. Poate spre finalul săptămânii, veți cunoaște la un eveniment o persoană care vă va schimba perspectiva. Pentru Săgetătorii aflați într-o relație, săptămâna aceasta vine cu o mică provocare cauzată de firea lor mult prea curioasă. Au descoperit un detaliu din trecutul partenerului și fără să vrea au deschis o rană care încă nu se vindecase complet, iar partenerul s-a retras în sine. Este important să-și abordeze partenerul cu compasiune și atenție și să nu insiste foarte mult.

CAPRICORN

Capricornii singuri se simt dintr-o dată energizați și simt nevoia să experimenteze mai mult în dragoste. Își doresc, împotriva personalității lor stabile și raționale, o iubire înflăcărată plină de scântei și pasiune. Este foarte posibil ca o parte din ei să aibă succes pe acest drum și să declare mulțumiți, însă pentru alți Capricorni, această direcție s-ar putea să ducă la un sentiment de dezrădăcinare care să nu fie pe placul lor. În relație, Capricornii își doresc ca o problemă recentă să se rezolve exact după placul lor, fără a asculta părerea partenerului. Sunt dispuși să încerce diferite artificii și tehnici de manipulare ca să obțină acest lucru, dar aceste acțiuni le vor afecta negativ relația.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii aflați într-o relație se bucură în continuare de o perioadă foarte bună. Totul merge ca pe uns, iar vara aceasta au atâtea planuri împreună cu partenerul pe care abia le așteaptă. În aceste zile, pare că Vărsătorii numără orele până când își vor revedea partenerul și vor avea ocazia să petreacă mai mult timp cu el. Cei singuri, în schimb, au speranța că vor putea întâlni pe cineva la unul dintre evenimentele la care vor fi prezenți în acest weekend. Își doresc cu ardoare să întâlnească o persoană care să le fure inima de la prima vedere.

PEȘTI

Peștii trec printr-o perioadă în care ultimele lecții karmice în dragoste își pot face apariția. În relație, s-ar putea să se confrunte cu problemele de comunicare și dificultăți în ceea ce privește compromisul. De asemenea, nu este exclus să aibă impresia că au trăit într-o iluzie în ultimele luni și să se simtă captivi în propria relație. Pentru cei singuri, reapare o persoană din trecut, ca o ultimă încercare a destinului. Universul se asigură că vindecarea s-a finalizat cum trebuie, iar nativii Pești nu vor face greșeala să repete același model comportamental ca în trecut. Dacă pică în aceasta capcana, vor pierde tot progresul făcut în ultimele luni și va trebui să înceapă de la zero.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---