Horoscop

Horoscopul dragostei 29 mai - 4 iunie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 29 mai 2023, 10:05

Horoscopul dragostei 29 mai - 4 iunie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Dacă ești singură, începutul verii îți aduce un grad ridicat de pasiune. Fii deschisă la noi întâlniri și conexiuni neașteptate. Dragostea se ivește la orizont în plină forță și este foarte posibil să întâlnești pe cineva pe măsura ta. Ești pe cale să dai startul unei veri pline de romantism. În schimb, nativele din Berbec aflate într-o relație se vor bucura de pasiune și intensitate. Săptămâna aceasta este propice pentru a vă solidifica legătura și pentru a planifica noi aventuri. Atenție ca această energie pasională să nu ducă la mici conflicte și apelează la compromis.

TAUR

Dacă ești într-o relație, te afli într-un moment stabil și confortabil, în care dăruiești și primești iubire în mod constant. Pentru a evita monotonia, încercați să ieșiți la un restaurant nou sau să participați la un eveniment inedit. O schimbare în cămin sau începerea unui proiect nou împreună vă va ajuta în acest sens. Dacă ești singură, dragostea pare să întârzie. Nu te îngrijora, dragă Taur! Este pe drum! Între timp, planifică o ieșire cu o prietenă apropiată, ieși la o petrecere sau descoperă un hobby nou. S-ar putea să apară în jurul acestor activități.

GEMENI

Dacă ești singură, nu te grăbi să intri într-o relație. Carisma ta dă roade și este foarte posibil ca mai mulți potențiali parteneri să se gândească la tine. Nu te pot scoate din minte! Analizează-l pe fiecare în parte și vezi care dintre ei îți îndeplinește standardele. Dacă ești într-o relație, încearcă să comunici mai mult nevoile tale în această săptămână. Nu este momentul să te izolezi. Partenerul te va asculta și spre weekend va planifica chiar și o surpriză!

RAC

Pentru personale singure din zodia Racului, exprimarea emoțiilor și vulnerabilitatea sunt cheia pentru începutul unei noi relații. Concentrează-te pe stabilirea unor conexiuni emoționale și lasă-ți intuiția să te ghideze. Așteptările tale în ceea ce privește partenerul ideal vor fi îndeplinite. Femeile Rac aflate deja într-o relație se vor afla într-un moment în care vor trebui să ofere mai mult suport emoțional partenerului. Pentru relațiile încă la început de drum, acest lucru s-ar putea să reprezinte un moment de cotitură, dar care va rezulta în solidificarea conexiunii dintre voi doi, potrivit Garbo.

LEU

Relația voastră este pe drumul cel bun, după ce în ultima perioadă a fost pe un drum anevoios. Exprimați-vă iubirea în mod deschis, plănuiți o escapadă romantică în doi și evadați de monotonia vieții de zi cu zi. Nativii Lei singuri strălucesc, iar personalitatea lor unică atrage multe priviri. Rămâne de văzut dacă acestea se vor materializa în invitații la întâlniri sau admiratorii nu se vor simți destul de curajoși. Încrederea și stima de sine va atrage partenerul potrivit și nici nu-și vei da seama când au escaladat lucrurile.

FECIOARĂ

Dacă ești singură sau tocmai ai ieșit dintr-o relație, ai mare atenție la detalii. Dragostea se poate afla în jurul tău, deghizată ca prietenie. Analizează conexiunile din jurul tău și ai încredere în intuiție. Fii răbdătoare și deschisă, iubirea poate evolua foarte ușor. În relație, în această săptămână recomandăm să te concentrezi pe comunicarea onestă și deschisă cu partenerul. Cooperarea în cuplu vă va ajuta să vă recăpătați echilibrul. Nu uita de gesturile mici care pot face diferențe majore.

BALANȚĂ

În relație, Balanțele trebuie să acorde mai multă atenție nevoilor partenerului. Oboseala și stresul acumulate de amândoi încep să pună o pată pe relația voastră. Găsiți o modalitate să vă eliberați programul și să petreceți timp doar în doi. În schimb, dacă nu te afli într-o relație, acordă-ți timp propriilor tale nevoi. Este un moment oportun pentru reflecție și pentru a descoperi exact ce calități cauți într-un viitor partener și care te pot echilibra cu adevărat.

SCORPION

Dacă ești singură, vei atrage foarte multă intensitate. Este momentul să te eliberezi de durerile din trecut și să ai încredere în proces. Magnetismul tău te va duce acolo unde trebuie și persoana potrivită pentru tine va fi gata să te aprecieze la adevărata ta valoare. În schimb, în relația ta, dragă Scorpion, apar câteva schimbări. Decideți să faceți o achiziție importantă pentru locuință sau chiar să va mutați într-un spațiu mai mare. Aceste planuri prevestesc o perioadă foarte încărcată. Ai grijă să nu neglijezi relația dacă vei deveni prea preocupată cu schimbările.

SĂGETĂTOR

Dacă ești într-o relație, atingeți un punct de tensiune. Depinde de tine, dacă relația voastră va continua sau este mai sănătos pentru amândoi să-i puneți capăt. Conflictele din ultimul timpul și-au lăsat amprenta asupra psihicului vostru și sunteți mult mai obosiți decât ar trebui. Dacă ești singura, persoana cu care vorbești nu-și arată intențiile adevărate. Fie ascunde un secret, fie nu ești singura cu care își petece timpul. Mai așteaptă puțin înainte să-l confrunți.

CAPRICORN

Dragă Capricorn, seriozitatea ta este apreciată în afaceri, dar în relație nu prea. Partenerul se simte în jurul tău ca la locul de muncă. Este momentul să te lași pradă spontaneității, dacă dorești ca relația să funcționeze în parametrii optimi. Dacă ești singură, nu te aștepta de la potențialii parteneri să vină cu o planificare exactă a viitoarei întâlniri. Ieșiți fără așteptări și vedeți unde vă poartă pașii, s-ar putea să descoperiți locuri inedite și să creați amintiri frumoase.

VĂRSĂTOR

Pentru Vărsătorii singuri, cheia către o relație este să-și aprecieze individualitatea. Nu încerca să pari idealul persoanei pe care ai pus ochii. Decepția nu-ți va aduce niciun beneficiu și vei lăsa impresia că ești exact opusul personalității tale. Există bărbați care te vor aprecia pentru unicitatea ta și care te vor încuraja. Dacă ești într-o relație, aceasta continuă să crească și să te surprindă. Partenerul tău are planuri mari în ceea ce te privește și ți le va împărtăși curând.

PEȘTI

Dragostea te sună și ai face bine să-i răspunzi! Singurătatea ta e pe cale să se sfârșească. Te așteaptă o perioadă ocupată de întâlniri și daruri, mici atenții pe care în trecut nu le-ai primit, dar care îți redau speranța romantică. Pentru nativii din Pești aflați într-o relație, treceți printr-o perioadă foarte stresantă la locul de muncă, iar partenerul va căuta soluții să vă ajute să treceți peste toate acestea. Nu ezita să-i ceri ajutorul în mod direct!

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---