Horoscop

Horoscopul dragostei 21-27 august 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 20 aug. 2023, 11:41

Horoscopul dragostei 21-27 august 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Mercur Retrograd în zodia Fecioarei îți aduce o reevaluare a rutinei tale zilnice, a modului în care lucrezi și a obiceiurilor mai puțin sănătoase pe care le ai. Cei singuri vor căuta să vadă cum pot introduce dragostea în rutina lor zilnică foarte aglomerată. Se vor întreba dacă programul încărcat sau concentrarea prea mare pe viața profesională le împiedică cu adevărat obiectivele romantice. Cei aflați în relație vor trebuie să acorde mai multă atenție și răbdare partenerului. Acesta va fi afectat de câteva schimbări în viața sa personală din afara relației și s-ar putea să-i cauzeze câteva probleme în săptămânile următoare.

TAUR

Intrarea lui Mercur în retrograd îți va oferi ocazia să-ți reevaluezi valorile în dragoste. Iubirile din trecut ar putea reapărea și să genereze o reacție în lanț. S-ar putea să simți că ai scăpat anumite situații de sub control. Nu te grăbi să intri în relații noi și acordă-ți timp să respiri. În relație, vei simți nevoia să te uiți peste aspectele practice ale acesteia. Dorești să privești totul într-un mod cât mai obiectiv și să îmbunătățiți tot ce se poate îmbunătăți. Veți discuta probleme legate de responsabilități si rutina cuplului. Adu-ți aminte că sunteți o echipă și trebuie să găsiți soluțiile de comun acord.

GEMENI

Mercur Retrograd își va afecta foarte mult modul în care comunici în următoarea perioadă. Cei singuri se vor confrunta cu o situație foarte dificilă în care cuvintele lor vor fi înțelese greșit de potențialii parteneri. Acest lucru va duce la mai multe neînțelegeri și conflicte, iar perioada se va dovedi foarte stresantă. Nici Gemenii aflați în relație nu o duc mai bine. Săptămâna aceasta orice mică neînțelegere sau nemulțumire prezintă riscul de a se transforma într-o cearta foarte aprinsă. Subiecte legate de cămin și familie vor fi readuse în discuție și vor fi potențialii declanșatori ai conflictelor dintre voi doi.

RAC

Intrarea lui Mercur în retrograd îi va trezi puțin la viață pe nativii Raci și îi va face să se întrebe cu adevărat dacă direcția în care se îndreaptă chiar e cea potrivită. Cei singuri se vor concentra foarte mult pe relațiile cu frații și prietenii foarte apropiați. S-ar putea să primească și câteva propuneri de afaceri din partea acestora. În relație este foarte posibil ca Racii să simtă că s-au ridicat mai multe bariere emoționale între ei și partener în mod neașteptat, lucru care-i va face să se simtă debusolați. Discuțiile dintre ei vor fi încărcate cu foarte multe sensibilitate.

LEU

Prima săptămână de Mercur Retrograd te va face să-ți reevaluezi modul în care gestionezi banii și te vei întreba dacă este timpul să cauți un alt loc de muncă care-ți va aduce venituri mai mari. Pentru cei singuri, este foarte posibil să se reîntâlnească cu vechi conexiuni având în vedere că Venus este încă retrograd în zodia lor. Răbdarea este esențială în această perioadă. Cei aflați într-o relație vor trebui să facă din comunicare o prioritate. Este foarte ușor să devină prada impulsivității. O altă temă în discuțiile cuplului vor fi obiectivele financiare comune și responsabilitățile fiecăruia pentru menținerea echilibrului, potrivit Garbo.

FECIOARĂ

În această primă săptămână de Mercur Retrograd, Fecioarele își vor întoarce atenția supra propriei persoane. Se vor gândi la cum își pot îmbunătăți imaginea și cum să-și îndeplinească toate dorințele. Nu se vor grăbi să facă noi conexiuni, dar vor vorbi mai mult despre propria persoană. În relație, comunicarea va fi esențială, iar Fecioarele nu trebuie să uite că ar trebui să-și asculte cu atenție partenerul atunci când vorbește despre nevoile și așteptările pe care le are de la relație. Fecioarele trebuie să aibă în vedere dacă direcția relației se potrivește într-adevăr cu obiectivele lor personale pe termen lung și dacă aceste lucruri pot coexista în armonie.

BALANȚĂ

În prima săptămână de Mercur Retrograd, Balanțele singure vor fi nevoite să-și echilibreze cumva viața socială și interesele personale. Nu este momentul să se grăbească în angajamente, dar este posibil ca unii prieteni să le prezinte persoane care le vor stârni interesul. În relație, Balanțele sunt sfătuite să caute un echilibru între activitățile individuale și cele comune. Vor trebui să adreseze cu diplomație acest subiect și să fie sincere atunci când nu le interesează activitatea propusă de partener. Este foarte bine să aibă în vedere că acest drept de a refuza o activitate propusă se aplică și partenerului.

SCORPION

În prima săptămâna de Mercur Retrograd, nativii singuri ai zodiei Scorpion sunt sfătuiți să încerce o recalibrare emoțională. Este foarte bine să își ia timp să reflecte asupra granițelor și limitelor personale și să evite comportamentul secretos. S-ar putea întoarce împotriva lor. Este o perioadă bună pentru a te reconecta cu lucrurile și activitățile care te bucură. În relație, Scorpionii vor fi nevoiți să adreseze câteva probleme legate de încredere și empatie. Vor simți nevoia de mai multă intimitate, nepătată de stările de gelozie și micile conflicte. Câteva conversații sincere vor putea detensiona atmosfera.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii singuri vor simți influență lui Mercur Retrograd în modul în care se raportează la obiectivele personale pe termen lung și modul în care aleg să le comunice persoanelor de care sunt interesați în mod romantic. Nici ei nu se vor grăbi să înceapă o relație, se vor gândi de două ori înainte de fiecare pas și vor ezita mai mult. Se vor concentra foarte mult pe dorința de aventură și spiritul inedit. În relație, Săgetătorii vor discuta aprins planurile de viitor ale cuplului. Vor trebui să-și realinieze visurile comune și să găsească o soluție pentru realizarea și visurilor personale fără a influența negativ dinamica cuplului.

CAPRICORN

Cei singuri născuți sub semnul Capricornului sunt sfătuiți să analizeze modul în care și-au ales foștii parteneri și cum s-au potrivit aceștia cu stilul lor de viață foarte ambițios. Contactele profesionale pot să aducă surprize la nivel romantic sub influența lui Mercur Retrograd. Din cauza acestui tranzit, interacțiunea va fi lentă, dar poți să ai garanția că va merita. În relație, Capricornii și partenerul vor căuta să amelioreze stresul cauzat de carieră. Capricornii vor căuta sfatul partenerului într-o dilemă profesională de la locul de muncă sau poate chiar o reorientare într-un alt domeniu. Răspunsul și perspectiva partenerului s-ar putea să-i surprindă într-un mod plăcut.

VĂRSĂTOR

În perioada lui Mercur Retrograd, Vărsătorii singuri își vor analiza mult mai mult prietini și cercurile sociale. Se vor gândi dacă un potențial partener poate apărea din conexiunile deja existente sau dacă acesta se va putea integra ușor în cercul social al Vărsătorului. Nu și-ar dori ca viața socială și cea romantică să devină incompatibile. În relație, Vărsătorii întâmpină probleme cu cercul social al partenerului, iar atmosfera generală îi creează disconfort. Nu amâna să discuți deschis și sincer cu partenerul ceea ce te macină. Este important să-i prezinți cu exactitate situația, dacă consideri că prietenii lui au fost nedrepți cu tine.

PEȘTI

La începutul perioadei lui Mercur Retrograd, Peștii singuri se vor întoarce către sine, către creșterea spirituală și emoțională. Trăsătura lor visătoare va fi mai accentuată și va fi necesar să nu idealizeze potențialii parteneri și să se bazeze pe intuiție. Tiparele din trecut în ceea ce privește relațiile s-ar putea să le reapară în cale pentru a testa dacă lecția a fost cu adevărat învățată. În relație, Peștii vor căuta alinare din partea partenerului. Peștii se vor simți epuizați din punct de vedere emoțional și vor căuta să se retragă cât mai mult. Este important să nu ignore încercările partenerului de îmbunătățire a stării lor de spirit.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---