Showbiz

Anularea concertului Nicki Minaj la SAGA Festival stârnește val de ironii pe internet

schedule 09 iul. 2024, 08:04

Anularea concertului Nicki Minaj la SAGA Festival stârnește val de ironii pe internet
Taya Ovod/Shutterstock
Nicki Minaj a anulat concertul de la SAGA Festival din motive de securitate, provocând dezamăgire și ironii pe rețele sociale.

Fanii muzicii rap au fost dezamăgiți după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul programat în cadrul SAGA Festival din București, cu doar câteva ore înainte de începerea spectacolului. Artista trebuia să urce pe scenă în ultima seară a festivalului, dar a decis să nu participe, invocând probleme de securitate legate de protestele din România. Singurul protest din București în acea perioadă a fost cel al contabililor, ceea ce a generat un val de ironii pe rețelele de socializare, unde fanii au glumit pe seama pericolului reprezentat de contabili.

Pe lângă dezamăgirea fanilor, festivalul a întâmpinat și alte probleme, inclusiv plecarea de pe scenă a DJ-ului Hardwell, care a reclamat probleme legate de neplata onorariului și de funcționarea echipamentelor electronice. De asemenea, cântăreața Tyla a anunțat că nu va putea participa la festival din cauza unor probleme de sănătate.

În urma acestor incidente, organizatorii SAGA Festival au promis rambursarea biletelor pentru ziua de duminică celor care nu și-au scanat încă brățările. Într-un gest de solidaritate, organizatorii festivalului Neversea au oferit acces gratuit spectatorilor dezamăgiți de SAGA Festival, cu condiția să prezinte brățara de la evenimentul anulat.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---