Horoscop

Horoscopul iubirii 14-20 august 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 13 aug. 2023, 09:41

Horoscopul iubirii 14-20 august 2023: Află ce îți rezervă astrele!
anna.evlanova/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

În această săptămână, lucrurile încetinesc pentru tine. Vei simți nevoia să acorzi mai mult timp fiecărui lucru care-ți iese în cale și să analizezi fiecare situație mai bine. Dacă ești singură, această atitudine se va reflecta foarte mult în modul în care abordezi alte persoane. Te vei gândi de două ori înainte să le scrii un mesaj sau să ieși cu ei. În relație, această atitudine se va manifesta foarte acut în ceea ce privește deciziile de cuplu, achizițiile mari sau poate schimbarea domiciliului. Vei pune sub semnul întrebării foarte multe lucruri, dar ai grijă să nu ceri sfaturi legate de relație personalelor nepotrivite.

TAUR

În această săptămână, te concentrezi pe ceea ce vrei cu adevărat, iar cei din jurul tău s-ar putea să perceapă acest lucru ca un mic act de rebeliune. Dacă ești singură, este foarte posibil să alegi să începi o poveste de dragoste cu o persoană pe care cei din jurul tău o găsesc nepotrivită. Totuși, tu simți că e drumul cel bun și că această conexiune între voi doi are foarte mult potențial. În relație, s-ar putea să ceri mai multă atenție. Dacă până acum doar partenerul tău și-a îndeplinit toate dorințele, vei simți nevoia să-l confrunți și să-i ceri să echilibreze cumva situația.

GEMENI

În această săptămână, simți nevoia să te retragi puțin. Acest lucru îți va prinde bine. Este timpul să te odihnești și să te relaxezi după câteva luni destul de încărcate. Dacă ești singură, s-ar putea să refuzi câteva invitații la întâlniri sau să le amâni cât de mult poți. Nu vei mai simți energia necesară să cauți un partener, iar micile interacțiuni te vor agita. În relație, simți o distanțare față de partener și este foarte posibil să-i ceri câteva zile în care să o lăsați mai moale. Poate chiar să pleci doar tu vu prietenele câteva zile într-o destinație de vacanță.

RAC

Au loc mai multe serii de schimbări și te vei simți acaparată. Te vei gândi dacă o nouă perspectivă în modul în care acționezi te va ajuta mai mult. Dacă ești singură, îți vei schimba tactica de abordare, vei face tu primul pas sau vei dori să ieși într-un loc pe care nu-l frecventezi. O schimbare de peisaj îți poate aduce mai multe prospecte romantice. În relație, te vei gândi cum să rezolvi o problemă mai veche și cum vei putea găsi o soluție inedită. Dacă totul merge ca pe roate, vei dori să experimentezi mai mult în relație. Partenerul tău va fi plăcut surprins de această schimbare, potrivit Garbo.

LEU

La început de săptămână, vei alege să te concentrezi pe un obiectiv personal foarte important. Vei căuta să faci cel mai mare progres în cel mai scurt timp. Astfel, dacă ești singură, vei neglija puțin viața romantică și nu vei mai acorda atenției întâlnirilor, potențialilor parteneri sau situațiilor de flirt la fel ca înainte. Vei deveni mai practică și disciplinată. În relație, te vei preocupa foarte mult ca acest proiect să nu vă influențeze în mod negativ echilibrul. De asemenea, îți vei dori sprijin din partea partenerul și vei aștepta câteva sfaturi constructive din partea sa.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta cauți noi oportunități. Nu este exclus să faci o listă cu toate planurile pe care ai vrea să le realizezi. În general, vei avea o atitudine optimistă și te vei simți foarte productivă. Dacă ești singură, oamenii din jurul tău vor observa energia care te înconjoară și vei stârni admirația și interesul unor persoane pline de succes, care își vor dori alături o persoană cu calitățile tale. În relație, partenerul se va simți motivat de atitudinea ta și îți va aprecia spiritul ambițios. Se va simți inspirat să-și dorească mai mult pe plan profesional, știind că te are alături și îl sprijini.

BALANȚĂ

O schimbare neașteptată te poate lovi în această săptămână, dragă Balanță. Venus, planeta ta guvernatoare, a fost personajul principal al verii și se pare că acum te are chiar pe tine în vizor. Dacă ești singură, îți va aduce în cale un om neașteptat. Poate fi o persoană pe care o cunoșteai din poveștile prietenilor, cineva din trecut sau chiar un coleg de birou. O poveste de dragoste între voi doi îi va lăsa pe mulți fără cuvinte. În relație, Venus îți va dezvălui un secret sau va aduce în prim-plan o problemă pe care ai ales să nu o vezi. De data aceasta, nu mai ai scăpare și va trebui să o confrunți.

SCORPION

În această săptămână, vei simți că toată lumea are nevoie de atenția și ajutorul tău. În relație, vei căuta să fii o parteneră bună și să-i ajuți în orice fel poți. Probabil că va fi nevoie să-ți calci puțin pe orgoliu și să faci mai multe compromisuri decât ți-ai dori în mod obișnuit. Dacă ești singură, persoana sau persoanele cu care ai ieșit în ultima vreme îți vor cere mai multă atenție. Din exterior va părea ca o competiție pentru inima ta. Totuși, este foarte posibil ca unii să aibă niște interese egoiste ascunse, iar sprijinul și prezența ta doar să le mărească egoul.

SĂGETĂTOR

Ai tot amânat planuri, proiecte, trebuiri de la începutul lunii, iar acum te-au prins din urmă. Trebuie să îți sortezi prioritățile și să te apuci neapărat de treabă. Te vei forța să fii mai productivă și să pui cap la cap mai multe chestiuni. Nu încerca să faci mai multe lucruri deodată, deoarece se vor întoarce împotriva ta. În relație, partenerul va încerca cât de mult se poate să-ți mai ridice moralul și preia din aceste sarcini. Totuși, e bine să-ți reamintești că nu sunt responsabilitatea lui. Dacă ești singură, vei pune pauză în viața romantică până când vei reuși să descurci aceste ițe.

CAPRICORN

Te lovește un val de creativitate însoțit de mai multă curiozitate. Vei oferi mai multă atenție proiectelor și hobbyurilor care le stimulează. Este foarte posibil să te înscrii la un curs într-un domeniu artistic. Dacă ești singură, este foarte posibil ca acest pas să-ți aducă în cale un viitor partener pe care îl vei cunoaște acolo. În schimb dacă ești în relație, un curs de arte sau alte activități creative, ar putea fi o oportunitate foarte bună pentru a petrece timp de calitate împreună, să uitați de stres și să va solidificați relația. Cert este că s-ar putea să vă distrați foarte bine în aceste împrejurări.

VĂRSĂTOR

În această săptămână, întâmpini câteva obstacole. Nu te speria! Nu e nimic grav, doar că va trebui să-ți muți atenția asupra lor și să neglijezi poate alte aspecte ale vieții. Totuși, acestea nu mai pot primi nicio amânare. În relație, este foarte bine să vorbești deschis cu partenerul și să-i ceri sprijinul în ceea ce privește aceste obstacole, fie că vorbim de un sprijin material, fie că vorbim de unul emoțional. Acesta va fi foarte receptiv și va încerca să se plieze în funcție de nevoile tale. Dacă ești singură, nu vei acorda foarte multă atenție vieții romantice. Există posibilitatea chiar să te simți agasată de persoana cu care-ți doreai să începi o relație. Asigură-te că nu este doar stresul care vorbește.

PEȘTI

Mintea și imaginația ta sunt foarte active în această săptămână și te vor ajuta să vii cu noi idei și planuri. În relație, tu și partenerul vă veți ajusta planurile pe termen scurt și veți reflecta asupra următorilor pași pe care trebuie sau v-ați dori să îi faceți împreună. Dacă ești singură, este foarte posibil ca în această săptămână să acorzi mai multă atenției familiei și rudelor apropiate. Una dintre ele îți va cere sfatul cu o problemă destul de importantă. Vei fi pusă în situația în care va trebui să le oferi mai mult sprijin emoțional și să fii mai înțelegătoare.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---