Horoscop

Horoscopul iubirii 3-9 iulie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 02 iul. 2023, 14:41

Horoscopul iubirii 3-9 iulie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Kiselev Andrey Valerevich/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Dacă ești într-o relație, s-ar putea ca în prima săptămână din iulie să întâmpini câteva dificultăți din partea partenerului de cuplu. S-ar putea ca un membru al familiei lui să nu fie de acord cu o idee dragă ție și să încerce să-l influențeze împotriva ta. Este foarte important să nu exagerezi în reacții și să îți susții cu argumente punctul de vedere. Dacă ești singură, persoana cu care voiai să începi o poveste de dragoste s-ar putea să-ți dea semnale mixte. Fluctuează foarte rapid între cald și rece și te face să-ți pui la îndoială convingerile. Cel mai bine ar fi să discutați pe față potențialul viitorului vostru.

TAUR

Dacă ești singură, prima săptămână a lunii lui Cuptor nu se arată foarte ofertantă pentru o schimbare majoră în viața ta amoroasă. Totuși este un moment bun să începi un curs de formare sau un nou hobby, iar prin intermediul acestuia să cunoști și alte persoane. În relație, este foarte posibil să vă simți mult mai sensibile și emoționale, iar anumite subiecte de discuție să va afecteze mai mult decât ar fi cazul. S-ar putea ca anumite informații pe care le veți primi de la partener să vă crească nivelul de anxietate și să vă împiedice să gândiți logic.

GEMENI

Pentru personale singure, săptămâna aceasta aduce o schimbare de perspectivă nedorită. O persoana cu energie masculină din cercul apropiat de prieteni vă va provoca setul de valori și veți intra într-un mic conflict care ar putea degenera foarte ușor sau care va activa un moment de introspecție. În relație, este foarte posibil ca frecvența micilor neînțelegeri să se intensifice. S-ar putea să primiți o veste din partea partenerului care nu vă fi neapărat pe plac. De asemenea, nu este o perioadă bună să cheltuiți foarte mulți bani sau să faceți achiziții alături de partener, precum un nou electrocasnic, schimbarea chiriei sau plătirea unei vacanțe, potrivit Garbo.

RAC

Pentru Racii singuri, săptămâna următoare este o perioadă mai benefică pentru planurile și ambițiile profesionale decât cea romantică. Un prieten apropiat s-ar putea să fie de ajutor în împlinirea acestora. Deși, situația romantică nu se înrăutățește, este foarte posibil să simțiți că stagnează și că ar fi putut să decurgă mai ușor. În relații, Racii sunt supuși unor teste la începutul săptămânii. Luna Plină vă va afecta dinamica și veți simți mai acut dificultatea de a pune în balans nevoile personale cu cele ale partenerului. Va fi nevoie de compromis și poate câteva negocieri.

LEU

Leii simt nevoia de mai multă libertate. Pentru cei aflați în relație, această nevoie influențată puternic de Venus și Marte în Leu, va pune situația de cuplu în dificultate. Partenerul s-ar putea să va acuze de egoism. Pentru alte cupluri, este foarte posibil ca comptabilitatea sexuală să aibă de suferit în această săptămână. Lei singurii vor căuta sfaturi în cercul de prieteni, deși s-ar putea să nu le placă ce vor auzi. De asemenea, sunt dispuși să iasă cu un amic de-al prietenilor lor, în speranța că se va aprinde o scânteie. Nu toți apropiații vor înțelege acest interes al nativului Leu și nu vor părea foarte convinși că ar rezulta în ceva pozitiv.

FECIOARĂ

Fecioarele singure se simt de parcă nu au stare. Unele dintre ele se vor simți copleșite de viața cu zi cu zi, în timp ce altele vor reacționa în sens opus și vor dori să iasă și să exploreze mai mult. Vor dori să se înconjoare cu oameni noi și să cunoască cât mai mulți bărbați în speranța că vor găsi pe cineva pe placul lor. În relație, săptămâna aceasta aduce un aer proaspăt și idei noi. Veți dori să vă înscrieți alături de partener la o serie de activități inedite: olărit, gătit, sporturi pe apă. Vreți să vă distrați și să vă dezvoltați și o nouă aptitudine împreună.

BALANȚĂ

Balanțele singure întâmpină mai multă frustrare decât de obicei în ceea ce privește domeniul romantic. Este foarte posibil ca cineva să fi intervenit în mod negativ în planurile romantice și să fi influențat concretizarea unei relații. Dacă acest lucru se va confirma, situația va deveni și mai neplăcută cu personale implicate. În relație, în această săptămână lucrurile nu decurg la fel de lin și de repede pe cât v-ați fi așteptat. Dacă acțiunile voastre nu au rezultate imediate în ceea ce privește relația, nu vă grăbiți și nu împingeți mai tare decât e cazul. Oferiți timp și spațiu ca situația să se poată dezvolta în mod optim.

SCORPION

Dacă sunteți singură, începeți să treceți în revistă toți oamenii pe care îi cunoașteți și care ar putea fi parteneri ideali, măcar pentru o întâlnire. Vă gândiți atent la personalitatea, ocupația și compatibilitatea dintre voi și veți începe să dați câteva mesaje. Unele dintre aceste situații vor fi destul de mulțumitoare. În schimb, în relație, vă confruntați cu un stres acumulat din mediul extern care a lăsat câteva urme pe psihicul vostru. Vă doriți câteva momente de relaxare și trebuie să decideți dacă doriți să vă implicați și partenerul sau aveți nevoie cu adevărat de timp numai și numai pentru voi.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii aflați în relație se confruntă în această săptămâna cu câteva păreri negative în ceea ce privește alegerea lor a partenerului. Se pare că anumiți oameni din jurul vostru nu sunt convinși de stabilitatea relației, chiar dacă pare că vă simțiți foarte bine, și consideră că puteți mai mult. Săgetătorii singuri nu au planuri foarte serioase să înceapă o relație de lungă durată. Consideră că romantismul este cel mai bine servit în doze mici pe perioade scurte de timp și plănuiesc să se bucure de această ideologie și în luna ce urmează.

CAPRICORN

În relație, Capricornii singuri nu se mai simt satisfăcuți. Simt că bat pasul pe loc și ceva nu mai funcționează. Sunt mult mai predispuși să compare actuala relație cu cea precedentă și să simtă un sentiment de dor și nostalgie. Li se pare că fosta relație decurgea mai bine și aveau o chimie mult mai bună, totul decurgând fără atât de mult efort. Nici Capricornii singuri nu scapă de gândurile despre o fostă dragoste. Este foarte posibil să vă fi întâlnit recent întâmplător sau urmează să vă întâlniți. Gândurile și sentimentele se reaprind și regretați cumva că nu ați putut continua relația. Acum se va ivi ocazia să reluați povestea.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii se distrează foarte bine în această săptămână. Cei singuri, sunt invitați la foarte multe evenimente cu grupuri diverse de oameni. Acest lucru le satisface curiozitatea și le poate arunca în cale mai multe interese romantice, niciunul dintre aceștia nu va fi asemănător cu celălalt, iar o decizie în privința lor va fi destul de dificilă. În relație, Vărsătorii sărbătoresc o reușită importantă alături de partener. Fie că este reușita partenerului, fie că este a Vărsătorului, acest succes le va influența și ușura dinamica relației. În același timp, s-ar putea să nască un mic sentiment de invidie din partea apropiaților cuplului.

PEȘTI

Pentru Peștii singuri, perioada următoare e bună pentru flirt și jocuri romantice, dar nu pentru o relație de lungă durată. Este foarte probabil să te lovești de un flirt din trecut și scânteile să sară și acum. S-ar putea ca vara aceasta lucrurile să evolueze între voi și să începeți să ieșiți mai des, dar fără planuri serioase. În relație, liniștea sufletească a Peștilor va fi tulburată de doi factori. Unul dintre aceștia va fi o persoană din trecut pe care nu și-ar fi dorit neapărat să o revadă. Cel de-al doilea va fi adevărul pe care această întâlnire îl va scoate la iveală și care riscă să le tulbure dinamica cu actualul partener.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---