Horoscop

Horoscop 2023. Mantra zodiei tale pentru lunile de vară

schedule 07 iun. 2023, 16:39

Horoscop 2023. Mantra zodiei tale pentru lunile de vară
Subbotina Anna/Shutterstockd

Mantrele sunt cuvinte puternice care te ajută să te redescoperi într-o anumită perioadă de timp, care îți pot fi ghid atunci când te rătăcești, care îți pot arăta adevărul interior când te pierzi în iluzia din jur, cuvinte care te ajută să găsești iubirea, să te reechilibrezi, să te vindeci. Te invităm să descoperi care este mantra zodiei tale, care să îți fie inspirație în această vară.

Mantra verii: Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Curajul și încrederea mă ghidează". În această perioadă, te inspiri din forța ta interioară și ești pregătită să înfrunți orice provocare. Ai curajul să explorezi noi teritorii și să îți exprimi creativitatea în moduri neașteptate. Această încredere în tine îți aduce vindecare și îți oferă puterea de a-ți manifesta adevărata identitate.

Mantra verii: Taur (20 aprilie - 20 mai)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Bucură-te de simplitatea și frumusețea vieții". În această perioadă, te inspiri din lucrurile simple și te conectezi cu frumusețea din jurul tău. Găsești vindecare în momentele de liniște și pace interioară. Îți dai putere prin aprecierea micilor plăceri și prin cultivarea relațiilor autentice cu cei dragi.

Mantra verii: Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Explorarea și comunicarea îmi aduc inspirație și vindecare". În această perioadă, te inspiri din călătorii și din noi experiențe. Comunicarea joacă un rol important în viața ta, iar dialogul deschis și sincer te ajută să te vindeci și să te eliberezi de povara emoțională. Îți găsești puterea în flexibilitatea și adaptabilitatea ta, potrivit Garbo.

Mantra verii: Rac (21 iunie - 22 iulie)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Grijă și conectare cu sinele și cu cei dragi". În această perioadă, te inspiri din momentele petrecute acasă și în compania familiei și a prietenilor apropiați. Îngrijirea personală și grijă față de ceilalți îți aduc vindecare și îți oferă puterea de a te simți în siguranță și protejată. Îți găsești puterea în intuiția ta și în legăturile emoționale profunde pe care le ai cu cei dragi.

Mantra verii: Leu (23 iulie - 22 august)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Autenticitatea și exprimarea liberă îmi aduc inspirație și vindecare". În această perioadă, te inspiri din puterea și pasiunea interioară. Ești gata să-ți arăți adevărata identitate și să te exprimi într-un mod unic și creativ. Această autenticitate îți aduce vindecare și îți oferă puterea de a-ți asuma cu încredere rolul pe care îl joci în această viață

Mantra verii: Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Ordinea și disciplina mă ajută să rămân pe drumul meu, iar libertatea mi-o găsesc în creație". În această perioadă, te inspiri din organizare și disciplină. Prin ordine și disciplină, îți găsești puterea de a-ți atinge obiectivele și de a-ți manifesta potențialul în cel mai eficient mod posibil. Pentru că în tot ceea ce calculezi și ordonezi reușești să îți găsești echilibrul si sa reduci stresul și riscurile. Așa te vei simți în siguranță. 

Mantra verii: Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Echilibrul și armonia sunt ceea ce caut, ceea ce voi găsi". În această perioadă, ai nevoie să găsești armonie și a echilibru în toate aspectele vieții tale. Prin cultivarea armoniei, îți găsești puterea de a crea relații sănătoase și de a te simți împlinită pe plan personal și profesional. Încearcă sa lașo tensiunile deoparte și să îți menții spiritul calm, gata să învețe și nu să critice.

Mantra verii: Mantra verii: Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Profunzimea in ceea ce fac și transformarea personală sunt puterile mele". În această perioadă, te inspiri din explorarea aspectelor profunde ale vieții și ale sinelui tău, dar totodată ești mai conștientă de profunzimea relațiilor pe care le construiești, dar și de nevoia de a face ceea ce îți place, de a te implica în acele activități cu care simti că rezonezi, simți că te reprezintă. Ești deschisă la transformare și la descoperirea unor adevăruri mai adânci. Această călătorie interioară îți aduce vindecare și îți oferă puterea de a-ți transforma viața în mod pozitiv și de a te conecta cu aspectele mai profunde ale existenței.

Mantra verii: Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Imi las spiritul să se bucure de aventură și curiozitatea să exploreze liber". Călătoriile te inspiră și experiențele noi îți par captivante. Ești gata să îți lași spiritul aventurier să preia conducerea și să explorezi lumea dincolo de limitele tale obișnuite. Această explorare îți aduce vindecare și îți oferă puterea de a-ți descoperi adevărata libertate și înțelepciune interioară.

Mantra verii: Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Disciplina mă educa si mă ajută să obțin timp, creativitatea mă ajută să mă bucur de libertate, iar oamenii să mă bucur de iubire".Ești pregătită să depui eforturi susținute pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a-ți manifesta potențialul maxim. Această disciplină îți aduce vindecare și îți oferă puterea de a construi o temelie solidă pentru succesul tău viitor. Rămâi deschisă sp cunoști omani noi si asta te ajută să te dezvolți, sa te regăsești si chiar sa gasesti iubirea de care ai nevoie.

Mantra verii: Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Simplitatea mă ajută să imi ordonez haosul, iar comunicarea să obțin ce îmi doresc de la cei din jur". Este vremea să uiti de aglomerare, să uiți de acumulare, e timpul să faci ordine si să arunci tot ceea ce e stricat, să dăruiești tot ceea ce nu-ți mai trebuie, să faci loc noului în viața ta, să lași spațiu pentru a te manifesta. Comunică sincer și deschis cu cei din jur și ai curajul să ceri ajutorul atunci când ai nevoie.

Mantra verii: Pești (19 februarie - 20 martie)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Las frica să treacă, ea nu este a mea. Mă concentrez pe ceea ce imi doresc, pe ceea ce iubesc.” Este posibil ca în aceste luni de vară să te confrunți cu multe provocări, cu situații asupra cărora nu vei avea niciun control. Chiar dacă teama și anxietatea te cuprind, ai încredere ca Unversul ți-a rezervat ceva minunat și că tot ceea ce trebuie să faci este să mergi mai departe, fără a renun’a la visurile și la valorile tale.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---