Showbiz

Andreea Mantea, decizie neobișnuită! Și-a lipit buletinul de mașină

schedule 02 aug. 2023, 13:26

Andreea Mantea a luat o decizie cel puțin neobișnuită, asta după ce poliția rutieră a prins-o fără buletin pe drumurile publice

Andreea Mantea, prezentatoarea de la Kanal D, a devenit mai responsabilă ca șofer, mai ales după ce a fost nevoită să plătească o amendă din cauza unei momente de neatenție. În timpul unui interviu, Andreea a povestit că iubește să conducă mașina sa și, din cauza programului aglomerat, întâlnirea cu Brigada Rutieră a devenit inevitabilă.

Recent, Andreea a fost oprită de polițiști și a primit o amendă pentru că își uitase buletinul acasă. De atunci, a învățat din greșeală și și-a lipit actul de identitate în mașină, pentru a evita amenzi similare în viitor.

”Când mă oprește poliția pe stradă, îmi iau amendă direct. Chiar de curând am primit o amendă. Nu pentru că merg cu viteză, nu pentru viteză. Am avut tot, tot, dar nu am avut buletinul. Pentru că noi suntem femei și mai schimbăm gențile, dar acum l-am lipit în mașină, acum e foarte greu de dezlipit. Dacă vreau să-mi iau buletinul vreodată undeva, mă chinui să-l scot, nu merge, acolo îl las. Ca să nu îmi mai iau amendă niciodată pentru că este groaznic. Nu ai cum să îmi dai amendă pentru că nu aveam buletin. Deci aveam tot și tu, pentru că nu aveam buletin, mi-ai dat amendă. M-am învățat minte, domnule polițist, niciun fel de problemă. Adică, dacă făceam vreo nenorocire mai ziceam, dar nu suport astea”, a declarat Andreea Mantea pentru Ego.

Aceasta a menționat că este mai atentă la regulile de circulație, mai ales că îl are pe David, iar când el este în mașină cu ea, este foarte strictă cu respectarea acestor reguli.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---