Social

Guru Bivolaru, rețea de prostituție în Spania. Minore exploatate sexual în cluburile sale de yoga: liderul MISA le-ar fi ademenit cu primul curs gratuit

schedule 13 dec. 2023, 07:36

Guru Bivolaru, rețea de prostituție în Spania. Minore exploatate sexual în cluburile sale de yoga: liderul MISA le-ar fi ademenit cu primul curs gratuit
Foto: Captura video Recorder/YT

Gregorian (Guru) Bivolaru, liderul MISA, a făcut victime și în Spania, nu numai în Franța, unde a fost recent arestat. Asta susțin jurnaliștii iberici care au descoperit că în mai multe cluburi de yoga ar fi fost tinere, unele chiar minore, exploatate sexual. Fetele erau ademenite de către bărbat cu primul curs gratuit.

Minore exploatate sexual în cluburile de yoga ale lui Gregorian Bivolaru din Spania

Barcelona, Madrid şi Zaragoza sunt doar trei dintre oraşele din Spania unde reţeaua condusă de Guru Bivolaru ar fi acționat, scrie presa iberică. Totul ar fi funcționat pe aceeași schemă: lecții de tantra yoga, în spatele cărora se ascundeau, în realitate, abuzuri și exploatare sexuală. Adeptele erau ademenite cu prima lecţie de yoga - gratuită. 

Reţeaua lui Bivolaru, botezată „ATMAN”, adică trezirea spiritualităţii prin intermediul sexualităţii, funcţiona la nivel internaţional. În Spania au fost găsite sedii în Madrid şi Barcelona, ambele administrate de cetăţeni români. Victimele erau înșelate cu presupusa trezire spirituală. În ritualurile sale, le-ar fi obligat să pozeze dezbrăcate, să înregistreze conținut erotic și să întrțină relații intime cu el. 

Pe urmele reţelei au mers şi jurnaliştii de investigaţie de la Antena 3, Mas Espejo, din Spania, care au găsit unul dintre aceste cluburi de yoga deţinute de apropiaţii lui Gregorian Bivolaru. 

„Ultima dată când au văzut activitate la sediu a fost marţea trecută, iar oamenii de aici ne spun că orarul era unul ciudat. Vin doar când sunt persoane (n.r. clienţi). Sună la telefon şi dacă pot, vin două secretare care deschid şi intră. Acum este închis, însă pagina web putea fi accesată. Acum câteva minute am intrat şi am putut vedea istoricul, ce fac. Am încercat să intrăm în contact cu ei, dar nu am avut niciun răspuns”, Andrea Herero, Antena 3 Spania. 

Guru Bivolaru, arestat pentru trafic de persoane și viol

În urmă cu două săptămâni, Bivolaru a fost arestat în Franța pentru trafic de persoane, viol și constituire a unui grup infracțional organizat. Cu el au mai fost arestaţi alţi 41 de membri ai reţelei. La percheziţii au fost găsite 26 de femei, în locuinţa lui din suburbiile Parisului, care erau ţinute în condiţii improprii. 

Gregorian (Guru) Bivolaru a fost acuzat în anii 2000 că, în calitate de metor spiritual, ar fi recrutat în scopuri sexuale o minoră, cursantă de yoga. El ar fi întreținut cu ea relații sexuale, pe bani. Bivolaru a reușit apoi să fugă din România și a fost reținut în Suedia, în anul 2005. A primit însă azil politic. 

În 2013, a fost condamnat la șase ani de închisoare cu executare. Trei ani mai târziu, a fost prins în Franța și adus în România, iar în 2017 a fost eliberat condiționat. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---