Showbiz

De ce nu a mers fiica Andreei Bănică la Untold. Mama ei a dat cărțile pe față: „Astea sunt concepțiile mele de viață”

schedule 17 aug. 2023, 11:10

De ce nu a mers fiica Andreei Bănică la Untold. Mama ei a dat cărțile pe față: „Astea sunt concepțiile mele de viață”
Sursa foto: Instagram Andres Banica

Fiica Andreei Bănică, Sofia, nu a mers la Untold, iar mama sa a explicat de ce nu a fost prezentă la cel mai mare festival din țară. Iată ce a povestit vedeta.

Andreea Bănică, adevărul despre absența fiicei sale de la Untold

Anul acesta, la Untold, au fost prezente peste 100.000 de persoane, dar printre acestea nu s-a aflat și fiica Andreea Bănică. Mama ei a dat cărțile pe față și a vorbit despre absența acesteia și despre concepțiile pe care ea și soțul ei le au în ceea ce o privește pe fiica lor. Ei bine, artista a început prin a spune că Sofia nu a mers la niciun festival până acum, chiar dacă a avut libertatea de o face, pentru că nu a simțit că este locul ei acolo.

Din câte a povestit vedeta, adolescenta i-a cerut o singură dată permisiunea de a merge la un festival, doar că nu a mai apucat să meargă, iar părinții săi sunt fericiți că nu a intrat încă în febra festivalurilor, mai ales că aceștia preferă să o vadă făcând alte lucruri decât să piardă vremea în felul acesta, după cum chiar mama ei s-a exprimat. Momentan, fiica lor are doar 14 si deși este mamă de adolescentă, cântăreața încearcă să facă față cu brio tuturor provocărilor care apar în cale.

“Sofia nu s-a dus la festivaluri deși a avut libertate atât cât și-a dorit. I-am spus că dacă ia examenul de capacitate cu brio și intră la liceul de informatică, cu siguranță va avea libertate vara aceasta, dar va trebui să și muncească. Și-atunci am echilibrat balanța. Nu mi-a cerut până acum decât o singură data să meargă la un festival, dar nu a mai apucat. Încă nu a intrat în febra festivalurilor de acest gen. Ea are toată libertatea din partea noastră, suntem foarte deschiși, însă prefer să învețe niște lucruri care îi vor prii pe viitor, decât să piardă vremea pe la diverse festivaluri.
Astea sunt concepțiile mele de viață, și ale mele și ale lui taică-su. Nici ea nu este vreo împătimită a festivalurilor, prefer să facă altceva, să se vadă cu prietenii în alte locuri. Deocamdată nu avem această problemă. Vom vedea, momentan are 14 ani. Problema cea mare este că anturajul te strică. Dar atâta timp cât pot ține sub observație aceste lucruri, nu am de ce să mă stresez. Pot merge liniștită să o duc la festival, să stau prin preajmă, să intru și eu”, a declarat Andreea Bănică, pentru fanatik.ro.



În ceea ce privește gusturile muzicale pe care le are Sofia, Andreea Bănică a preferat să nu intervină, fiind de părere că muzica este muzică indiferent de genul muzical, fiecare având libertatea de a alege ce să asculte și ce nu. Fiica sa ascultp tot ceea ce este la modă și mama ei nu are nimic împotrivă.

“Muzica e muzică indiferent ce gen asculți. Poate să fie jazz, operă, country, rock, manea, pop și dance. Nu pot să îi dau eu o direcție și să îi impun ce muzică să asculte. Avem un popor balcanic și nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Până acum ea nici nu asculta manele, de anul acesta a început să asculte și alt gen, și etno, manele sau dance. Ascultă tot ce e la modă și de ce m-aș pune eu contra. Nici nu-mi fac griji, poate să asculte ce muzică vrea ea. Ei mă ascultă și pe mine. Sofia are playlist cu piesele mele, le ascultă împreună cu prietenii”, a mai povestit ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---