Showbiz

Andreea Bălan, impresionată de iubitul ei. Ce gest a făcut Victor Cornea pentru fiicele ei: „Așa ceva n-am crezut că o să trăiesc”

schedule 23 aug. 2023, 11:55

Andreea Bălan, impresionată de iubitul ei. Ce gest a făcut Victor Cornea pentru fiicele ei: „Așa ceva n-am crezut că o să trăiesc”
Sursa foto: Instagram Victor Cornea

Andreea Bălan a fost de-a dreptul impresionată de gestul pe care l-a făcut iubitul ei și nu s-a putut abține să nu le arate și fanilor ei momentul pe care nu credea că o să îl trăiască vreodată.

Andreea Bălan, impresionată de Victor Cornea

Victor Cornea este îndrăgostit până peste cap de Andrees Bălan, iar recent a dorit să îi facă o surpriză iubitei sale și a mers în vizită. Nu a găsit-o acasă, așa că a decis să o aștepte, iar în acest timp, s-a jucat cu fiicele sale. Când s-a întors și i-a văzut pe stradă, artistei nu i-a venit să creadă, a scos repede telefonul și a imortalizat momentul pe care l-a postat pe rețelele sociale.

Blondina a zis că trăiește cea mai mare fericire din viața sa și că nu se aștepta să se bucure vreodată de un asemenea moment vreodată în viața sa. I-a venit să plângă de fericire, mai ales că și-a dorit mereu un partener de viață care să le iubească pe fiicele sale ca și cum ar fi ale lui și se pare că Victor Cornea este alesul inimii sale și din acest punct de vedere.

„Deci nu, nu ai cum așa ceva! Doamne, trăiesc cea mai mare fericire, vă jur! Cea mai mare fericire! Victor e pe stradă cu fetele. Sunt cea mai fericită, vă jur! Așa ceva n-am crezut că o să trăiesc. Iubiții mei! Îmi vine să plâng, jur, îmi vine să plâng!”, a transmis Andreea Bălan, la Story.

Partenerul de viață al Andreei Bălan a vorbit și el, la un moment dat despre relația lor, cu mențiunea că ar dori să fie rezervat în această privință. Victor Cornea a zis că între el și Andreea Bălan există o conexiune divină și că o iubește foarte mult și se bucură să o aibă alături în cele mai mai importante momente din viața sa, inclusiv în turnee. Mai apoi, a transmis că este fericit și liniștit, că își apreciază foarte mult iubita, dar și că își dorește să o aibă mereu alături, pentru că îi o foarte mare încredere în el și putere.

Deși există o diferență de vârstă între ei, acesta preferă să nu o ia în calcul, ci să se bucure de toate clipele pe care le petrec împreună și de conexiunea pe care o au, deorece acestea sunt lucrurile care contează, de fapt, pentru el.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)!
Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (pe Andreea Bălan, n.r.), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a declarat Victor Cornea, potrivit digisport.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---