Showbiz

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, ceartă de zile mari la America Express: „Am început să țip, a început și ea să țip”

schedule 21 mar. 2023, 10:50

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au o relație foarte, foarte bună de prietenie, iar pe tot parcursul competiției, cele două s-au înțeles extrem de bine. Nimeni nu se aștepta să se certe atât de tare pe ultima sută de metri. Iată de la ce a început totul!

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, ceartă la America Express

Una dintre cele mai puternice echipe de la America Express este formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Acestea au luptat din greu mereu pentru a ajunge pe primele locuri și chiar s-au enervat foarte tare, în clipa în care nu au reușit să facă lucrul acesta, s-au supărat și nu au reacționat tocmai bine. Având în vedere că emisiunea se apropie de final, probele îi pun deja din ce în ce mai mult în dificultate pe concurenți.

De exemplu, în cadrul ediției de seara trecută a emisiunii de la Antena 1, aceștia au avut de decorat un autobuz, probă pentru care nu au ajuns la o înțelegere. Sub priviririle curioase ale telespectatorilor, cele două artiste nu s-au comportat tocmai bine cu cealaltă, moment în care au fost judecate din toate părțile.

„Ar trebui să ne grăbim, adică ar trebui să ne grăbim cu tăiatul și cu decoratul. Și stai și leagă toate acareturile astea. Stai că nu avem zboară și nu putem să legăm de oglinda șoferului. Eu eram în autobuz, ea afară. În autobuz, o căldură de crăpai. Omul nu avea aer condiționat în autobuz. Cum să nu vadă șoferul în oglindă? Eu eram asudată, transpirată toată. Am început să țip, a început și ea să țipe și ne-am dat seama că suntem într-un reality show. Bine că noi am cedat la final”, a declarat Andreea Antonescu, la America Express.

Proba pe care au avut-o de dus-o la bun sfârșit le-a dat mari bătăi de cap celor două artiste, care nu au mai rezistat presiunii și s-au certat. Vedetele nu doar că au purtat discuții ceva mai aprinse, ci au început să țipe una la cealaltă.

„Păi asta zic, nu mai zbiera! Căutam foarfecă. Nu pot să fac șapte lucruri deodată”, a mai zis Andreea Antonescu.

Andreea Bălan nu s-a putut abține să nu îi dea și ea replica aristei, spunând că nu a țipat la ea, ci doar i-a explicat puțin mai tare ce ar fi trebuit să facă, deoarece nu o înțelegea ce voia sa îi zică. Până la urmă, s-au înțeles și au încercat să rezolve proba.

„Nu mai zi că zbier pentru că vorbeam așa ca să mă auzi, nu mai zice așa că se înțelege altceva. Și eu pot să zic că zbieri”, a fost reacția Andreei Bălan.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---