Showbiz

Andreea Bălan s-a accidentat în semifinala America Express: „În loc să mă duc în sus m-am dus pe spate.''

schedule 13 mar. 2023, 08:42

Youtube 9news

Andreea Bălan s-a accidentat în semifinala America Express, după ce colega sa de echipă a dorit să îi întindă o mână de ajutor. Blondina a căzut, dar din fericire incidentul nu a fost atât de grav pe cât părea la început, iar vedetele au putut continua cursa.

Andreea Bălan, accidentare serioasă

Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează una dintre cele mai puternice echipe de la America Express, iar drept dovadă acestea au ajuns în semifinală. Vedetele au fost aspru judecate de către cei din fața micilor ecrane, dar și de către ceilalți concurenți pentru faptul că nu au respectat de fiecare dată regulile din concurs și cu toate acestea nu au fost penalizate. Unii le-au invidiat pentru faptul că deși aveau zile în care plecau ultimele în cursă, ajungeau primele sau măcar pe primele locuri, dar ele nu le-au dat importanță și au continuat să lupte pentru locul în concursul, mai ales de dragul copiilor lor.

Blondina a dorit să renunțe la America Express și să plece acasă încă de prin a cincea etapă, iar mai apoi a primit o surpriză de zile mari din partea fetițelor sale, ceea ce i-a dat putere să meargă înainte cu capul sus, considerând că nu poate merge acasă și să le spună fiicelor sale că a ieșit pe cel de-al șaselea loc.

Tot din dorința de a duce la bun sfârșit misiunea care presupunea culegerea fructelor din copaci, Andreea Antonescu a dorit să îi întindă o mână de ajutor prietenei sale, moment în care aceasta a căzut pe spate și s-a accidentat, doar că din fericire nu atât de tare încât să nu mai poată continua pe „Drumul Aurului” de la America Express.

''Mă iei tu în brațe sau te iau eu? Am adunat două, trei de sus, că era copacul înalt, iar noi mititele și după care am zis s-o ridic eu pe Andreea cu scărița. Pui piciorul pe scară și te împingi în picior.'', a declarat Andreea Antonescu, după accidentarea colegei sale de echipă.


''Am pus piciorul și în loc să mă duc în sus m-am dus pe spate.'', a zis Andreea Bălan, după accidentare.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---