Showbiz

Andreea Bălan, acuzată că fură și trișează din nou. Concurenta de la America Express a reacționat dur: „ N-am crezut că unii o să le ia în serios”

schedule 21 mar. 2023, 13:36

Andreea Bălan, acuzată că fură și trișează din nou. Concurenta de la America Express a reacționat dur: „ N-am crezut că unii o să le ia în serios”
Sursa foto: YouTube Andreea Balan

Andreea Bălan nu mai scapă de acuzațiile fanilor emisiunii America Express. Concurenta de la America Express a fost acuzată din nou de faptul că alături de partenera ei de echipă, Andreea Antonescu, fură în timpul probelor și trișează. Care a fost reacția blondinei!

Andreea Bălan, despre acuzațiile aduse

Andreea Bălan nu este tocmai pe placul fanilor emisiunii America Express, deoarece aceștia au remarcat că de mai multe ori nu a ținut cont regulile din concurs. Deși ei și colegei sale din concurs li s-au atras de mai multe ori atenția pentru faptul că au trișat, cele două cântărețe au continuat să acționeze tot după bunul loc plac. De curând, blondina a decis să facă un vlog în care să le răspundă celor care o urmăresc întrebărilor pe care i le-au adresat.

Odată ce au acuzat-o de faptul că a trișat în timpul probelor, Andreea Bălan a simțit nevoia să se apere spunându-le că nu fac altceva decât să exagereze. Crede că nu a trișat de prea multe ori și că se pot număra pe degete dățile în care au încălcat regulamentul. Nici măcar nu a crezut că oamenii vor lua prea tare în serios ceea ce se petrecea acolo, deoarece au fost multe faze despre care a afirmat că le-ar fi făcut doar pentru amuzamentul publicului.

„Exagerați! La câte probe am trișat așa, un picuț? Le numărăm pe degete. Unele lucruri le-am făcut intenționat pentru amuzamentul publicului. N-am crezut vreodată că unii o să le ia în serios să zică: da, de-aia societatea nu funcționează, că furăm și trișăm. Hai să ne relaxăm, medităm și ne dăm seama că nu suntem la olimpiadă, este un show de televiziune în care voi trebuie să râdeți, nu să luați totul atât de în serios. Intriga asta care s-a creat, că Bălanca face mi s-a părut foarte funny”, a declarat Andreea Bălan, pe canalul personal de YouTube.

De asemenea, ea a mai zis că plecarea în America Express a fost ca un loc de muncă pentru ele și având undeva la peste 20 de ani de televiziune, au considerat că știum cum se face bine acest job. În același timp, a dezvăluit că filmările pentru următorul sezon vor începe în luna mai. Tot în vlogul cu pricina, ea a mai vorbit și despre viața sa personală care a devenit una privată, spunând că nimeni nu are de unde să știe dacă la vremea aceea exista sau nu cineva în viața sa.

„Noi suntem acolo la job, am fost chemate de Antena 1 acolo. Suntem de 20 de ani în televiziune și știm cum se face acest job. O să se mai facă alte sezoane America Express și poți să te uiți. Chiar acum în luna mai se pleacă și o să te poți uita la următorul sezon”, a mai zis concurenta de la Antena 1 (...) Hai să fim serioși. Viața mea personală a devenit privată. Nu îmi mai expun iubirea și ce fac pe plan personal. Nu aveți de unde să știți dacă există sau nu cineva în viața mea. Să nu mai asociem ceea ce se întâmplă pe carieră cu viața mea personală”, a adăugat blondina.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---