Showbiz

Andreea Bălan, despre banii făcuți din muzică. Artista a reușit să strângă o sumă uriașă

schedule 05 mai 2023, 11:55

Andreea Bălan, despre banii făcuți din muzică. Artista a reușit să strângă o sumă uriașă
Sursa foto: YouTube JORGE OFFICIAL

Andreea Bălan face bani mulți din muzică, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Cu toate acestea, până la momentul de față, nimeni nu a știut exact cât de mare este suma pe care a reușit să o strângă în anii săi de carieră. Invitată în cadrul podcast-ului moderat de Jorge, vedeta a dat cărțile pe față. Iată ce discuție a purtat cu fostul concurent de la Survivor România!

Câți bani a făcut Andreea Bălan din muzică

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Și-a început cariera muzicală, încă de pe vremea când era doar o adolescentă și a continuat să rămână în topuri încă de pe atunci. Asta nu este tot. Vedeta s-a implicat și în tot felul de proiecte, de pe urma cărora a avut sume mari de bani de câștigat și tot ea a fost cea care a zis că mulți dintre banii pe care i-a câștigat de-a lungul timpului au fost puși în conturile pe care le-a deschis pentru cele două fiice ale sale, Ella și Clara. Și-a dorit ca micuțele sale să aibă viitorul asigurat în clipa în care vor crește, acestea putând să își acceze conturile respective odată cu împlinirea vârstei de 18 ani.

Invitată în podcast-ul lui Jorge, pe care acesta îl moderează pe YouTube, fosta concurentă de la America Express a adus în discuție multe aspecte din viața sa privată, a vorbit despre fostul ei soț și despre partenera acestuia de viață, Viviana Sposub, alături de care este fericit, dar și despre banii câștigați din muzică.

Blondina nu s-a mai ascuns și a dezvălui că a făcut din muzică undeva la peste un milion de euro, doar că i-a cheltuit, iar mai apoj i-a făcut la loc și a zis și că are o casă care valorează foarte, foarte mult, ceea ce înseamnă că nu i-a pus la păstrare, ci a preferat să și investească. Totodată, a recunoscut că ar prefera dragostea în locul banilor, pentru că banii îi face deja de una singură, iar fericirea nu înseamnă doar cât de mari sunt sumele din conturile bancare.

Ce preferi, să găsești dragostea vieții tale sau să găsești un milion de euro?”, a venit întrebarea din partea lui Jorge.

Dragostea vieții mele. Un milion de euro, îi fac pe ăia. Am făcut milionul. L-am și cheltuit.  (...) ”, Da, l-am făcut. În fine, am în bunuri. Casa valorează mult, mai am două apartamente, dar l-am făcut” a zis Andreea Bălan, la rândul ei.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---