Showbiz

Andreea Bălan, detalii despre relația cu Victor Cornea. Ce a dezvăluit despre certurile în cuplu: „Nu există împăcare”

schedule 12 dec. 2023, 09:32

Andreea Bălan, detalii despre relația cu Victor Cornea. Ce a dezvăluit despre certurile în cuplu: „Nu există împăcare”
Sursa foto: Instagram Andreea Balan

Andreea Bălan a dat noi detalii despre relația cu Victor Cornea. Ce a dezvăluit artista despre certurile în cuplu și cum o tratează partenerul ei de viață!

Andreea Bălan, despre relația cu Victor Cornea

După ce a trecut printr-un divorț și printr-o perioadă a vieții sale nu tocmai bună, Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele lui Victor Cornea. Deși este o diferență destul de mare de vârstă între ei, acest aspect nu a stat în calea fericirii lor, iar artista a vorbit mereu frumos despre actualul ei partener de viață pe care este recunoscătoare că l-a cunoscut.

Nu mai este un secret pentru nimeni nici faptul că blondina este o mamă dedicată și că se ocupă așa cum știe ea mai bine de creșterea fiicelor sale, punându-le mereu pe primul loc. Astfel, pentru ea a contat enorm faptul că iubitul și copiii s-au înțeles foarte bine de la început și că i-a tratat ca și cum ar fi fost ai lui.

Recent, ea a dat câteva detalii despre relația lor și a spus clar că se susțin reciproc și se apreciază, dar până a ajunge aici au luptat foarte mult cu ei înșiși, pentru a se cunoaște, dar mai ales pentru a căpăta încredere unul în celălalt.

„Ne susținem reciproc și ne apreciem foarte mult unul pe celălalt. A fost nevoie de o muncă titanică cu noi înșine înainte ca noi să ne cunoaștem și am dobândit ambii o încredere în noi care este greu de destabilizat. Cred că gelozia este activată în totalitate de ego și apare din lipsa încrederii în propria persoană.”, a declarat Andreea Bălan, pentru viva.ro.

Mai apoi, Andreea Bălan a primit întrebări despre certurile din cuplu, moment în care ea a reacționat imediat și a zis că acestea nu există, deoarece există armonie între ei. La final, a dezvăluit că de cele mai multe ori, reușesc să comunice din priviri și știu unul despre celălalt când au ceva pe suflet și nu fac altceva decât să vorbească despre ele. Așadar, relația lor este una puternică, bazată pe comunicare, dar mai ales pe respect, susținere și comunicare.

„Nu există împăcare, deoarece nu sunt certuri. Există o calmitate și o armonie extraordinare între noi. Comunicăm din priviri de multe ori și ne simțim reciproc când unul are ceva pe suflet.”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---