Showbiz

Andreea Bălan nu mai poate face copii. Artista, mărturisiri dureroase: „Îmi doresc un băiat”

schedule 15 aug. 2023, 12:12

Andreea Bălan nu mai poate face copii. Artista, mărturisiri dureroase: „Îmi doresc un băiat”
Sursa foto: Instagram Andreea Balan

Andreea Bălan nu mai poate face copii, iar de curând artista a dat o serie de mărturisiri dureroase despre diagnosticul pe care i l-au dat medicii și cu care nu se poate obișnui.

Andreea Bălan nu mai poate face copii

Andreea Bălan a fost căsătorită cu George Burcea, bărbatul cu care se vedea trăind pentru totdeauna și cu care are două fetițe, Ella și Clara. Când a adus-o pe lume pe cea de-a doua dintre fiicele sale, vedeta era pe punctul de a-și pierde viața, iar medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire prea mari, dar cu toate acestea a demonstrat că este o femeie puternică și o familistă convinsă, care își pune mereu copii pe primul loc. Și-a dat seama că dacă nu este sănătoasă, nu poate face absolut nimic, iar de atunci a început să pună un mai mare preț pe asta.

. „Întreaga echipă m-a salvat. Când m-am trezit mi s-a spus ce s-a întâmplat, că am fost la un pas de moarte, dar mi-au comunicat și o veste mai proastă, pe care nu am făcut-o publică și nici nu o pot face. Atunci mi-am dat seama că dacă nu am sănătate nu pot face nimic. A fost îngrozitor, crunt. Este vorba despre o chestie pe viață. Poate odată o s-o fac (n.r. să spună despre ce este vorba), dar acum nu mă simt pregătită”, a declarat Andreea Bălan, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Momentul în care era pe punctul de a-și pierde viața a fost o cumpănă pentru ea, pentru că a pierdut și o parte din ea, după cum chiar ea povestit la un moment dat. Nu mai poate face copii, iar acest lucru o doare cel mai tare, pentru că își dorea foarte mult să devină din nou mamă. Nu mai este la fel nimic în viața sa la fel ca înainte, dar merge mai departe, pentru că are două fete de crescut care au nevoie de ea.



„Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, a mai zis ea.

Cântăreața a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru ca micuțele sale să ducă lipsă de nimic și chiar și-a dorit custodia lor totală, pentru că nu a mai dorit ca fostul soț să se apropie de copiii lor. De asemenea, a încercat să își refacă viața amoroasă și nu a negat niciodată că și-ar mai dori un copil, ba chiar a mărturisit că ar vrea un băiețel de data aceasta și că dacă va fi nevoie va apela la o mamă surogat.

Eu nu mai pot să-l fac. Îmi doresc un băiat. M-am gândit, poate aș putea să apelez la o mamă-surogat”, a povestit vedeta, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---