Showbiz

Cât timp au fost căsătoriți, de fapt, Andreea Bălan și George Burcea: „Doar iubirea ține doi oameni împreună”

schedule 04 oct. 2023, 08:30

Cât timp au fost căsătoriți, de fapt, Andreea Bălan și George Burcea: „Doar iubirea ține doi oameni împreună”
Sursa foto: YouTube Emisiuni Prima TV

Andreea Bălan și George Burcea au fost împreună timp de șase ani, dar puțini sunt cei care știu cât timp au fost aceștia căsătoriți în acte. Iată ce a povestit artista!

Cât timp au fost căsătoriți, de fapt, Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au format, timp de mai bine de șase ani, unul dintre cele mai frumoase și urmărite cupluri de la noi din țară. Pentru foarte multă lume, din exterior, relația lor părea a fi una perfectă și fără probleme, dar în realitate, situația nu era atât de bună pe cât părea. În tot acel timp, au venit pe lume fiicele lor care acum locuiesc cu mama lor și pentru care artista este în stare de orice.

Deși relația lor a fost una de durată, nu se poate spune același lucru și despre căsnicia lor. Cei doi foști parteneri de viață au avut parte de o nuntă ca în povești, iar imaginile de la marele eveniment au circulat pe tot internetul, după care blondina a avut niște probleme serioase de sănătate de pe urma cărora și-ar fi putut pierde viața și deși la momentul respectiv, a avut parte de susținerea actorului, problemele au început să apară după aceea.

Ei bine, în ceea ce privește căsnicia lor, Andreea Bălan a spus că a durat patru luni, motiv pentru care acum crede că actele nu au fost niciodată importante și nici o prioritate, cele mai importante fiind în orice relație iubirea și respectul. Cântăreața crede că doar iubirea poate ține doi oameni împreună.

În plus, în urma problemelor pe care le-a avut, a ajuns la conluzia că sănătatea joacă și ea un rol important, tocmai de aceea își dorește enorm ca fiicele sale și ale lui George Burcea să fie sănătoase și vesele, dar mai ales să nu ducă lipsă de nimic și să se dezvolte în armonie și iubire. Cariera sa merge de minune, iar de când l-a cunoscut pe noul ei partener de viață, poate spune același lucru și despre viața amoroasă.

„Căsătoria mea de 4 luni (în acte atât am fost căsătorită) a survenit în urma șocului avut cu stopul cardiac, deci pot spune că actele nu au fost niciodată o prioritate. Importante pentru mine sunt iubirea și respectul reciproc, iar o relație frumoasă poate funcționa și fără acte. Doar iubirea ține doi oameni împreună.
Cred că cea mai importantă este sănătatea și, dacă o avem, reușim să atingem orice vârf, obiectiv și vis. Îmi doresc ca fetițele mele să fie sănătoase, vesele, să nu le lipsească nimic și să se dezvolte în iubire și armonie. În rest, în carieră totul este exact așa cum îmi doresc, că doar sunt aici de foarte mulți ani și nu obosesc niciodată, deoarece îmi place foarte mult ce fac”, a declarat Andreea Bălan pentru viva.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---