Showbiz

Eliza Natanticu vrea să devină mamă, după cinci ani de căsnicie: „În Cosmin văd un tătic de nota zece”

schedule 20 sept. 2023, 09:41

Eliza Natanticu vrea să devină mamă, după cinci ani de căsnicie: „În Cosmin văd un tătic de nota zece”
Sursa foto: Instagram Eliza Natanticu

Eliza Natanticu vrea să devină mamă, după cinci ani de căsnicie și alți cinci de relație. Vedeta crede că se vor descurca de minune în rolul de părinți, iar în soțul ei vede un tătic de nota zece.

Eliza Natanticu vrea să devină mamă pentru prima dată

Cosmin și Eliza Natanticu s-au cunoscut în urmă cu zece ani și tot atunci au decis să formeze și un cuplu. La cinci ani distanță, au dus relația la un alt nivel și au decis să își unească destinele. De curând, cei doi soți au împlinit cinci ani de căsnicie și sunt foarte fericiți, că deși a trecut atât de mult timp de când au făcut pasul cel mare, se iubesc și se înțeleg la fel ca la început.

Atenția s-a îndreptat și mai tare asupra lor ca și pereche, în perioada în care au participat la Asia Express, emisiune care nu i-a pus neapărat într-o lumină bună. Discuțiile de pe micile ecrane și modul în care blondina se raporta la soțui ei, la vremea respectivă, au fost atent analizate de telespectatori. Mulți au crezut că relația nu mergea atât de bine pe cât își doreau ei să creadă cei din jur, dar nu a fost deloc așa. Cei doi se înțeleg de minune, au planuri mari de viitor, se iubesc, vorbesc despre oricine și înainte de a fi soț și soție, sunt cei mai buni prieteni.

De curând, cei doi au împlinit cinci de căsnicie, dar fiind prinși cu munca nu au reușit să se bucure de acea zi așa cum așa se cuvine.

„Să știi că nu am făcut nimic spectaculos pentru că suntem prinși cu munca. Nu am putut călători așa că am ieșit împreună cu finii noștri la un restaurant. Când am împlinit zece ani de relație, adică anul acesta, soțul meu m-a dus într-o vacanță romantică la Praga unde am fost pe un jazz boat (plimbare cu barca – n.r) și ne-am plimbat romantici prin Praga iar pe 9 septembrie, când am împlinit cinci ani de căsătorie cum am spus nu am făcut nimic special”, a declarat Eliza Natanticu, pentru click.ro.



De asemenea, fosta concurentă de la Asia Express a recunoscut că atât ea, cât și soțul ei își doresc un copil, doar că nu ține doar de ei lucrul acesta. Încercări de a rămâne însărcinată au mai existat și vor fi mai și în perioada următoare, când chiar speră să reușească. Despre Cosmin Natincu crede că va fi un tată de nota zece, pentru că are un spirit patern puternic dezvoltat.

„Eu și Cosmin ne dorim un copil, normal, dar nu este după cum vrem noi este după cum vrea Dumnezeu! Noi ne lăsăm în mâna Domnului! Eu zic că El decide, nu noi, dar noi o să mai încercăm în perioada următoare poate – poate cine știe! În Cosmin văd un tătic de nota zece, o latură extraordinară în el în ceea ce privește spiritul patern. Am văzut un episod cu soțul meu și un copilaș în care Cosmin îi făcea un moment de magie celui mic. Am fost fermecată de el și impresionată când am văzut că iubește copiii și cum se comportă cu ei”, a mai zis ea, pentru sursa citată.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---