Showbiz

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina s-au căsătorit. Primele imagini de la eveniment

schedule 07 iun. 2023, 08:56

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina s-au căsătorit. Primele imagini de la eveniment
Sursa foto: Instagram Madalina G

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina au spus cel mai sincer și frumos „DA!” din viața lor, pe data de 06.06.2023. Cei doi și-au unit destinele într-un cadru de poveste și avându-i alături pe cei mai importanți oameni. Iată primele imagini de la nuntă!

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina au devenit soț și soție

Emi și Mădălina sunt oficial soț și soție. El a cerut-o în căsătorie pe partenera lui de viață la vremea când era concurent în cadrul emisiunii Asia Express, iar momentul respectiv devenise viral pe rețelele sociale. Ea a acceptat fără să stea pe gânduri și a izbucnit în lacrimi, iar acum au făcut deja pasul cel mare. Tot participarea în competiția de la Antena 1 i-a făcut să își găsească nașii de cununie care sunt Eliza și Cosmin Natanticu. Mădălina a avut o conexiune aparte cu soția lui Natanticu, în ciuda faptului că ea nu a fost plecată alături de ei și nu avea nici cea mai mică idee legată de certurile care au existat între ei.

Emi este fericit că lucrurile s-au întâmplat în felul acesta și chiar a anunțat că va avea loc și o petrecere de zile mari, pe data de 11 iunie. Seara trecută, mirii și invitații lor s-au distrat de minune, iar tortul a fost și el personalizat și a primit multe aprecieri.

„Mădălina a avut cu Eliza o conexiune de la început, ea nefiind cu noi în Asia și neștiind ce ne-am hârjonit noi pe-acolo. Și eu când am auzit că trebuie să-i pup mâna lui Natanticu am zis ce am făcut greșit în viață?! La muzică populară, ea a ales pentru zona Moldovei, eu zona Olteniei. Doamna Laura Lavric pe partea de muzică populară din Moldova și Valentin Sanfira pentru Oltenia. Mădălina a mai ales un band, Nicoleta Oancea cu trupa. Dar o să cânte și Connect-R”, a declarat Emi, potrivit cancan.ro.

La scurt timp după ce și-au unit destinele, Emi a postat și el câteva imagini pe contul lui oficial de Instagram, unde a scris și câteva cuvinte emoționante. Fostul concurent de la Asia Express le-a mulțumit tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment și i-a transmis Mădălinei că speră să fie un soț bun căruia să îi simtă cât mai puțin defecte.

„Am facut-o si pe asta! Love all my family and friends sau como se dice! 🤣❤️ Sper sa fiu un sot asa cum meriti si sa imi simti cat mai putin defectele! Te iubesc!!❤️❤️”, a scris Emi, pe Instagram.

Cucu a postat și el o fotografie în stilul său caracteristic pe Instagram, unde le-a transmis un mesaj prietenilor lui fiind și el alături de bunul său prieten într-una dintre cele mai importante zile din viața sa. I-a felicitat, s-a bucurat pentru aceștia și s-a distrat de minune la petrecere.



„E oficial, unul din “ăia 3 de la Noaptea Târziu” a spus “DA!”🥹 felicitări dragilor!❤️ Casă de piatră! 🙏 Eu…tot #SingurCuc 🤷🏻‍♂️”, a scris Cucu, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---