Showbiz

Cine sunt concurenții Power Couple, noul show prezentat de Dani Oțil la Antena 1. CRBL, sora Deliei și Cristi Iacob, printre nume

schedule 23 nov. 2023, 09:45

Cine sunt concurenții Power Couple, noul show prezentat de Dani Oțil la Antena 1. CRBL, sora Deliei și Cristi Iacob, printre nume
Foto: Power Couple/Facebook

Antena 1 a anunțat concurenții din noul show, „Power Couple”, prezentat de Dani Oțil și filmat deja în Malta. Cele nouă cupluri de vedete se vor confrunta cu teste extreme și situații comice.  

Power Couple România, noul show cu vedete de la Antena 1

„Fie că e vorba despre cupluri care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenţi care au devenit parteneri de viaţă mai recent, cu toţii vor fi gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câştiga titlul de primul Power Couple din România”, anunţă Antena 1. 

Producția Antenei 1, filmată în Malta, realizată după un format internațional de succes, este un concurs de tip reality-show, care dezvăluie cum funcționează relațiile celor nouă perechi de vedete la bine și mai ales la greu. 

Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc partenerii, câtă încredere au unii în alții și care sunt punctele tari și cele vulnerabile ale relației lor. 

Cine sunt concurenții „Power Couple” de la Antena 1

CRBL va intra în competiția „Power Couple” alături de soția sa, Elena. 

„Pentru mine, Power Couple înseamnă o experienţă diferită de tot ce am trăit până acum, presărată cu de toate: iubire, fericire, frică, lacrimi, zâmbete, dezamăgire, realitate. Un fel de all inclusive”, a declarat Elena.
„Experienţa Power Couple mi-a confirmat că împreună suntem un adevărat cuplu puternic şi că putem trece peste orice obstacol”, a adăugat CRBL.

Daiana Anghel, beauty consultant, va fi însoțită de soțul ei, Chef Sorin Gonțea. Cei doi sunt căsătoriți de patru ani, dar formează un cuplu de mai bine de nouă ani.

„Power Couple a fost o experienţă senzaţională. A fost intens, emoţionant, greu şi foarte frumos. Ne-am depăşit limitele, ne-am cu-noscut în situaţii în care probabil niciun alt context nu ne-ar fi pus şi ne-am reconfirmat că sun-tem cea mai bună alegere unul pentru celălalt”, a spus Daiana.

Cântărețul Lino Golden a spus „Da” experienței „Power Couple”. Alături îi va fi logodnica lui, Delia, cu care formează o pereche de un an și jumătate. 

„Power Couple a fost un test al relaţiei noastre, însă şi unul al rezistentiei, inteligenţei, al lucrului în echipă şi al răbdării, în urma căruia am învăţat multe lucruri unul despre celălalt, pe care probabil, fără această experienţă, nu am fi avut niciodată şansa să le descoperim. Am trecut prin emoţii la care nu ne-am aşteptat şi ne-am privit cu alţi ochi încă după primele probe”, a declarat Lino.

Și actorul Cristi Iacob a răspuns pozitiv invitației Antena 1 de a lua parte la show-ul „Power Couple”. El va fi însoțit de soția lui, actrița Gabriela Iacob, alături de care trăiește și iubește de 16 ani. 

„Power Couple m-a ajutat să-mi reconfirm cât de mult o iubesc pe Gabriela şi câte calităţi, fru-museţi şi gingăşii ale ei le-am cam trecut cu vederea”, a mărturisit Cristi Iacob. 
„A fost experienţa care mi-a confirmat că, alături de Cristi, sunt şi mă simt cel mai în siguranţă şi că da, am putea merge de mâna până la capătul lumii”, a spus Gabriela.

Oana Matache vine la „Power Couple” cu iubitul ei, Radu Siffredi. Cei doi formează un cuplu de aproape un an. 

„Pentru noi, experienţa Power Couple înseamnă nebunie, unitate şi «la bine şi la greu». Cred că să-ţi descoperi relaţia în felul acesta, mai ales la început, este un privilegiu minunat”, a spus Radu Siffredi. 

Actorul Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, vin la „Power Couple” cu mult entuziasm. Ei sunt căsătoriți de 4 ani, dar formează un cuplu de 13 ani.

„Nu am venit pregătită pentru ceva atât de frumos, dar şi solicitant. Emoţii şi frici duse la extrem. Adrenalină la intensitate maximă. De la agonie la extaz, într-o clipă. Mă bucur că am putut trăi această experienţă alături de soţul şi, totodată, prietenul meu, jumătatea mea mai bună. Abia aştept să vedeţi prin ce am trecut”, a declarat Eliza.

Solistul Fly Project, Tudor Ionescu, vine la „Power Couple” alături de soția lui, Anamaria. Ei sunt veteranii competiției, având 19 ani de relație. 

„Power Couple a fost experienţa vieţii noastre. Ne-a scos în totalitate din zona de confort, din rutina noastră. Am reuşit să facem lucruri pe care nu ne-am imaginat că le-am putea face vreodată. Şi ce credeţi? După 19 ani de când suntem împreună, Power Couple a fost cel mai tare refresh pentru relaţia noastră. Şi mai mult decât atât, ni s-a reconfirmat că niciodată să nu spui niciodată, iar atunci când efectiv simţi că nu mai poţi, mai poţi puţin”, a dezvăluit Anamaria Ionescu. 

Emi (Noaptea Târziu) și Mădălina sunt căsătoriți de șase luni, dar au spus „Da” provocării „Power Couple” după trei ani de relație.

„Participarea la Power Couple ne-a pus pe mine şi pe soţia mea în faţa atâtor provocări uluitoare. A fost incredibil să trăiesc această competiţie alături de ea”, a spus Emi. 
„A fost genial! Este o experienţă unică, ce îmbină autocontrolul, cunoaşterea partenerului şi adre-nalina. Este o stare pe care nu o poţi exprima în cuvinte pentru ca oamenii să înţeleagă ex-act cum a fost şi cum am simţit-o!”, a declarat Mădălina.

Chef Roxana Blenche şi soţul ei, Cătălin, se cunosc din adolescenţă, dar au devenit parteneri de viaţă în urmă cu şase ani.

„Pentru noi a fost extraordinar. Am trecut prin probe pe care nu le-am fi întâlnit în viaţa de zi cu zi. Am descoperit cât de puternici suntem împreună şi cum ne putem depăşi limitele pentru a trece peste orice obstacol”, a mărturisit Roxana.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---