Showbiz

Cine a câștigat jocul de amuletă de la America Express. Aris și Alexia Eram au avut ghinion și în a șasea etapă

schedule 30 nov. 2023, 09:24

Cine a câștigat jocul de amuletă de la America Express. Aris și Alexia Eram au avut ghinion și în a șasea etapă
Sursa foto: YouTube America Express

Jocul de amuletă din cea de-a șasea etapă a emisiunii America Express s-a dat între primele trei echipe ajunse la Irina Fodor. Cine a câștigat amuleta de 1000 de euro și avantajul!

Jocul de amuletă, un moment amuzant pentru concurenții de la America Express

Primele echipe care au ajuns la Irina Fodor și care s-au calificat pentru jocul de amuletă din cea de-a șasea etapă a emisiunii America Express au fost cele formate din Aris și Alexia Eram, Giulia și Vlad Huidu și Ada Galeș și Tony. Acestea au avut un joc de amuletă care i-a amuzat copios și în care unii dintre ei au fost nevoiți să se costumeze în porcușorii de Guineea, pe care ecuadorienii îl numesc cui și pe care în urmă cu câteva zile îi mâncau, în timpul unei probe.

Când au auzit ce au de făcut, unii dintre ei au izbucnit în râs, iar în timpul jocului fie s-au distrat pe cinste, fie s-au enervat că partenerii lor nu se mișcau atât de repede pe cât și-ar fi dorit.

„Dragilor, ați avut de a face cu porcușorii de Guineea. Ei sunt unul din simbolurile naționale ale Ecuadorului. Indigenii îi cresc cu mult dinaintea venirii incașilor aici. (...) Astăzi, vedeta jocului va fi celebrul cui. Atunci când trăiește în libertate, el are niște obiceiuri. Se pregătește pentru iarnă, își adună lemne, fructe sau apă, își face căsuță. Asta o să faceți și voi astăzi! Puteți să faceți aceste operațiuni în ce ordine vreți.”, le-a spus Irina Fodor concurenților.

Irina Fodor le-a explicat pas cu pas ceea ce au de făcut și chiar dacă fiecare echipă și-a dorit amuleta de 1000 de euro, doar una dintre ele s-a putut bucura de avantaj.

„Apoi mergeți să luați apă, aruncați o găletușă în lac, trageți apa și o umpleți pe cealaltă care are culoarea echipei voastre. După trebuie să veniți să umpleți alte găletușe până când balanța se mișcă și găleata umplută cântărește mai mult. Următoarea probă constă în construirea unor stive de lemne, dar și a căsuțelor după un model. Jocul este câștigat atunci când cineva intră în căsuța stabilă și are toate proviziile acolo.”, le-a mai zis prezentatoarea.

La final, câștigătorii au fost Giulia și Vlad Huidu, în fața cărora Aris și Alexia Eram nu au avut șanse și au pierdut amuleta la o secundă distanță. Fiica Andreei Esca s-a supărat foarte tare și nu i-a venit să creadă că s-au calificat la atât de multe jocuri și au câștigat doar două.

„Nu mai pot, deci nu mai pot! Ne calificăm la amulete și nu câștigăm niciuna pentru că Giulia și Vlad sunt prea buni!”, a zus Alexia Eram, după ce au pierdut jocul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---