Showbiz

Răsturnare de situație în America Express. Ce echipă a câștigat ultima imunitate din Ecuador: „Plecați în Argentina!”

schedule 05 dec. 2023, 07:36

Răsturnare de situație în America Express. Ce echipă a câștigat ultima imunitate din Ecuador: „Plecați în Argentina!”
Sursa foto: YouTube America Express

Răsturnare de situație în America Express. Ce echipă a câștigat ultima imunitate din Ecuador și și-a asigurat locul în următoarea etapă din Argentina!

Cine a câștigat inunitatea la America Express

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a fost una plină de surprize plăcute sau mai puțin plăcute pentru echipele rămase în concurs. Fiecare și-a dorit ultima imunitate mare din Ecuador și a luptat pentru ea, dar numai unii dintre ei s-au putut bucura de ea. Cei care au ajuns primii la Irina Fodor au câteva zile libere în care se pot bucura de liniște și de frumusețile locului, dar și de siguranța că nu vor putea fi votați să intre în cursa pentru ultima șansă, care s-ar putea termina cu o eliminare.

După o zi în care au avut parte de probe care le-au pus la încercare foarte mult răbdare, echipa care a ajuns prima la Irina Fodor a fost cea formată din Cătălin și Romică Țociu, cei care în etapa anterioară au fost pe ultima poziție, dar care au avur noroc ca soarele să fie verde.

Astfel, aceștia au avut un handicap pe toată perioada zilei, care a fost nimeni alta decât Anamaria Prodan, cea care i-a și ajutat la cele mai multe dintre probe și care, în cele din urmă, le-a și purtat noroc. S-a bucurat că a putut face ceva pentru ei și că au obținut imunitatea și nici măcar lor nu le-a venit să creadă, când prezentatorea competiției le-a dat vestea cea mare.



„Dragii mei, ați ajuns într-o anumită ordine la mine. Unii dintre voi au avut niște carduri cu minute. Altele mai multe, altele mai puține. Aceste minute ar fi trebuit scăzute din timpul în care ați ajuns la mine, iar aceste minute au dat unora un avantaj, iar celor care nu le-au avut... un dezavantaj! Unii au avut minute multe, dar nu au schimbat cu nimic clasamentul! Romică, nu ți-au folosit la nimic acele minute... pentru că ai ajuns primul la mine oricum! Sunteți imuni, dragii mei, Romică și Cătălin! Aveți imunitatea mare și plecați în Argentina!”, le-a zis Irina Fodor.

A doua echipă ajunsă la final a fost cea formată din Aris și Alexia Eram, urmați fiind de către Giulia și Vlad Huidu, care deși au tras cât de mult au putut, au și pierdut timp pe parcurs.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---