Showbiz

Ce echipă a câștigat imunitatea la America Express. Concurenții au biletul asigurat pentru Ecuador: „Cu Dumnezeu înainte”

schedule 07 nov. 2023, 09:08

Ce echipă a câștigat imunitatea la America Express. Concurenții au biletul asigurat pentru Ecuador: „Cu Dumnezeu înainte”
Sursa foto: YouTube America Express

Seara trecută, a avut loc jocul pentru imunitatea mare, în cea de-a treia etapă a emisiunii America Express. Ce echipă are biletul asigurat către Ecuador!

Ce echipă a câștigat imunitatea la America Express

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a fost una care i-a pus la grele încercări pe concurenții care acum se luptă pentru imunitatea mică, după ce una dintre echipe a avut norocul de a primi biletul către Ecuador. Drumul către Irina Fodor nu a fost deloc unul simplu, ci unul care le-a dat bătăi de cap și în care traficul a fost cel mai mare inamic al celor nouă echipe, din cauza unui accident care se produsese pe traseu.

Șoferii au fost nevoiți să conducă pe străzi ocolitoare, motiv pentru care concurenții au pierdut extrem de mult timp și doar cei mai norocoși dintre ei au reușit să ajungă primii. Deși norocul nu a fost neapărat de partea Giuliei și a lui Vlad Huidu, ei au avut un joker pe care l-au folosit și care îi plasa cu 30 de minute în fața celor din față, ceea ce i-a dus direct pe primul loc și le-a asigurat locul în concurs.

„Da. Nu pot să mai stau cu stresul lui asupra mea. Ce-o fi, o fi! Cu Dumnezeu înainte. Să fie cu noroc!, a zis Giulia, la America Express.

Celelalte echipe s-au bucurat, într-o oarecare măsură pentru reușita lor, dar au regretat că nu au putut face mai mult, pentru a fi ei pe primul loc și pentru a nu intra în cursa pentru ultima șansă, fiind clar că de data aceasta, unii dintre ei își vor lua adio de la concurs, având în vedere că două etape la rând soarele a fost verde și nimeni nu a fost eliminat. Alexia Eram a fost dezamăgită de ea și de fratele său, pentru că au ocupat cel de-al șaptelea lor, pierzând foarte multă vreme la proba pe care care au avut-o de făcut într-o piață.



„Nu mă așteptam să ajungem pe locul 7. Eram foarte dezamăgită de noi. M-a dat cu totul peste cap”, a mărturisit Alexia Eram.

Ada Galeș și mama ei au reușit să le surprindă pe Iuliana Pepene și pe Sonia Simionov, cărora nu le vine să creadă cât de bine se descurcă acestea.

„Pe mine mă surprind foarte tare fetele astea. Ada și Tony nu prea spun ele nimic, mai cad, se mai lovesc, se mai ridică și ajung numai pe primele locuri. Ne cam atrag atenția”, a zis Sonia Simionov

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---