Showbiz

Ce echipă a câștigat imunitatea mare de la America Express. A scăpat de cursa pentru ultima șansă: „Strânsesem atât de multă tensiune”

schedule 20 nov. 2023, 07:26

Ce echipă a câștigat imunitatea mare de la America Express. A scăpat de cursa pentru ultima șansă: „Strânsesem atât de multă tensiune”
Sursa foto: YouTube America Express

Lupta pentru imunitatea mare a fost una strânsă. Iată care dintre echipele de la America Express a reușit să o obțină și să scape de cursa pentru ultima șansă!

Cine a câștigat imunitatea mare de la America Express

Ediția din 19 noiembrie a emisiunii America Express a fost una plină de tensiune și probe care le-au pus serios la încercare răbdarea celor șapte echipe rămase în competiție. Acestea au plecat în cursă în funcție de ordinea în care au mâncat, cu o seară înainte, larvele pe care le-au primit și pe care localnicii le consideră o delicatesă. În timp ce unii dintre concurenți au reușit să le mănânce destul de repede, alții nu au făcut-o deloc, primind astfel o penalizare destul de mare care le-a prins rău mai târziu.

Concurenții au trecut prin probe de făcut, nervii le-au fost întinși la maxim, iar una dintre probe a fost găsirea unor capete cu o valoarea mai mică sau mai mare, care le adăuga timp la finalul zilei. Giulia și Vlad Huidu nu doar că au plecat cu un avantaj, dar au avut și un Joker de care toți ceilalți se temeau, dar pe care nu au știut cum să îl utilizeze în favoarea lor.

“Ați venit, unii cu niște capete care au o valoare mare și alții cu capete care au o sub valoare mare. Vă adaugă minute, din păcate. Hai să vedem cât! Giulia și Vlad au ajuns primii la mine, dar nu au făcut misiunea pentru că și-au folosit Jokerul. Nu au avut niciun fel de cap, nici cu minus, nici cu plus. Pe locul doi au ajuns Ada și Tony, iar ele au adus vrăjitoarea, care valorează 20 de minute. Pe locul trei au venit Iulia și Mike, cu un cap care le-a adăugat 10 minute. Alexia și Aris au și ei 10 minute în plus, Sânziana și Laura, însă, mi l-au adus pe rege, au 30 de minute în minus. Romică și Cătălin mi-au adus războinicul, ceea ce le-a adus 10 minute în minus și, în sfârșit, Sonia și Iuliana, tot cu un cap care nu face altceva decât să adauge 10 minute la timpul pe care l-au obținut”, a spus Irina Fodor, la America Express.

Ultimele au ajuns la Irina Fodor au fost Sonia Simionov și Iuliana Pepene, cele care au și plecat la vreo 70 de minute distanță de celelalte echipe, iar cei care au câștigat imunitatea mare în ciuda faptului că norocul nu a fost neapărat de partea lor au fost Giulia și Vlad.

Nici lor nu le-a venit să creadă faptul că au reușit să se claseze pe prima poziție, având în vedere toată tensiunea care s-a adunat pe parcursul zilei și că nu au știut să folosească bine avantajul pe care l-au avut, dar în cele din urmă au reușit să scape de cursa pentru ultima șansă.

”Strânsesem atât de multă tensiune în ziua aia și poate că n-am folosit jokerul așa cum trebuia. Au fost foarte multe lucruri care s-au strâns și au explicat în momentul în care Irina a zis că noi suntem imuni”, au afirmat câștigătorii.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---