Showbiz

Cine a câștigat prima imunitate la America Express: „Sună bine de tot!”

schedule 24 oct. 2023, 07:44

Cine a câștigat prima imunitate la America Express: „Sună bine de tot!”
Sursa foto: YouTube America Express

În cea de-a dea treia ediție a celui de-al șaselea sezon America Express, s-a dat una dintre cele mai importante lupte și anume cea pentru imunitate. Cine a câștigat-o!

Cine a câștigat prima imunitate la America Express

Pe 21 octombrie, a început oficial America Express, una dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară. Milioane de români au stat, încă din prima seară, în fața micilor ecrane, pentru a urmări aventurile celor nouă echipe pe ”Drumul Aurului”. Prima amuletă a fost câștigată de către Aris și Alexia Eram, care deși își pierduseră speranța la un moment dat, au reușit să își revină repede, au luptat până la capăt și astfel au obținut amuleta de 1000 de euro și un joker care îi va ajuta pe parcurs.

La doar doi pași în urma lor s-au aflat Laura Giurcanu și Sânziana Negru, care a doua zi au dorit să își ia revanșa, au tras din greu și au ajuns primele în mină, unde au avut dreptul de a alege sarcinile pe care le-au dus la bun sfârșit celelalte echipe, iar rivalilor săi care le-au luat amuleta de sub nas le-au dat una destul de grea și de lungă durată, făcându-i în felu acesta să piardă mult timp.

„Suntem prima pereche! Acolo, noi eram într-o poziție de putere. Noi făceam jocul în acel moment. Strategie. (...) Oricum e un joc, nu e cu supărare, nu se supără nimeni, nu o luăm personal, nu contează. Noi trebuia să ne securizăm acolo puțin timp în avans, în caz că ei erau după noi. Știm deja că se descurcă oamenii, așa că dacă putem să le dăm ceva mai greu de făcut, de ce nu?”, a zis Laura Giurcanu, odată ajunsă la mină.

Cu un avantaj destul de mare în fața celorlalți, concurentele au avut grijă să nu piardă foarte mult timp pe drum și au ajuns primele la Irina Fodor, obținând în felul acesta prima imunitate din concurs.



„Sună bine de tot! Ești imun”, a mai zis Laura Giurcanu.

Victoria lor nu a fost neapărat o surpriză pentru celalalte echipe, deoarece ele au demonstrat încă din prima zi că sunt niște concurente foarte puternice și determinate să câștige.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---