Showbiz

Cine a câștigat prima imunitate din Ecuador. Irina Fodor a făcut un anunț neașteptat la America Express: „V-am promis o premieră”

schedule 14 nov. 2023, 07:19

Prima imunitate din Ecuador a presupus o luptă strânsă și numai una dintre cele opt echipe în concurs s-a bucurat de victorie. Despre cine este vorba și ce anunț a făcut prezentatoarea emisiunii America Express, Irina Fodor!

Cine a câștigat prima imunitate din Ecuador

Competiția America Express devine din ce în ce mai solicitantă pentru cele opt echipe rămase în concurs. Seara trecută, acestea au luptat pentru imunitate din concurs și nimeni nu s-a gândit că mâncarea în totalitate a unui fruct poate schimba atât de mult clasamentul.

De exemplu, Cătălin și Romică Țociu au ajuns pe locul șase la Irina Fodor, dar faptul că au mâncat jackfruit-ul în totalitate i-a plasat pe cel de-al doilea lor, acela fiind primul moment în care toți ceilalți concurenți au regretat faptul că nu s-au străduit ceva mai tare preferând să suporte consecințele și să fie penalizați, fără să aibă nici cea mai mică idee ce presupunea, de fapt, acea penalizare. Nu ei au fost, însă, cei care s-au bucurat de prima imunitate din concurs, pentru că Aris și Alexia Eram au mâncat și ei fructul respectiv și au reușit să se claseze pe prima poziție.

„Știți că am o singură imunitate de dat, foarte importantă. Și știu că voi toți v-ați străduit la probele de astăzi. O parte importantă a avut jackfruit-ul și păpușile voastre Jesus. Asta a făcut să se schimbe niște lucruri în clasament”, a anunțat prezentatoarea emisiunii.

Astfel, cei doi frați sunt imuni și au locul asigurat în următoarea etapă din concurs și avantajul de a se bucura de câteva zile libere în Ecuador.

„În aceste condiții, imunitatea etapei a patra revine Alexiei și lui Aris. Ei au mâncat tot jackfruit-ul”, a mai afirmat Irina Fodor.

De asemenea, Irina Fodor a făcut un anunț foarte important. Pentru prima dată în istoria emisiunii de la Antena 1, vor trece în emisfera sudică, unde nu există dezastre naturale.

„V-am promis o premieră. Pentru prima dată în istoria emisiunii noastre vor trece pe emisfera sudică. Eu sunt foarte entuziasmată și emoționată. (...) Aici nu există uragane precum cele care produc dezastre în nord, nici tornade sau ciclon așa cum se petrec în sud. Pentru a nu intra în cursa pentru utima șansă, Zeul Soare vă cere să căutați în această cursă echilibrul perfect”., a zis Irina Fodor.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---