Showbiz

Cine a câștigat singura imunitate a primei etape din Argentina la America Express: „Nu mai e de glumit cu viteza”

schedule 13 dec. 2023, 07:01

Cine a câștigat singura imunitate a primei etape din Argentina la America Express: „Nu mai e de glumit cu viteza”
Sursa foto: YouTube America Express

Prima etapă din Argentina a emisiunii America Express a venit cu o serie de provocări pentru echipele rămase în concurs. Cine s-a bucurat de singura imunitate oferită de Irina Fodor și ce le-a transmis prezentatoarea!

Cine a câștigat imunitatea de la America Express

America Express continuă pe „Drumul Soarelui”. Echipele rămase în concurs se apropie cu pași repezi de marea finală a competiției de la Antena 1, ajungând deja în ultima țară pe care o au de traversat sezonul acesta. Probele devin din ce în ce mai grele, iar stresul, oboseala și dorul de casă încep să își spună și ele cuvântul în acest punct din concurs.

„Înainte să ajungeți în orașul Cordoba, trebuie să vă faceți 2 prieteni argentinieni. Schimbați aceste două obeicte din România cu 2 obeicte din Argentina. Ceramica românească pentru o cană de mate și palinca pentru o sticlă de vin argentinian. Vă aștept cu aceste obiecte la Parque del Chateau, în Cordoba”, a zis Irina Fodor, la început.

În cadrul celei mai recente ediții, având în vedere că au rămas foarte puțini, Irina Fodor le-a zis că are de oferit o singură imunitate pe care bineînțeles a obținut-o echipa care a reușit să ajungă prima. Fiecare a luptat așa cum a știut mai bine, dar Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost cele care s-au descurcat de minune și au reușit să o obțină.

„Momentul mi-a inundat sufletul de bucurie, efectiv nu-mi venea să cred și eram atât de mândre”, a spus Laura Giurcanu.

Odată ajunse în fața prezentatoarei emisiunii de la Antena 1, nici măcar lor nu le-a venit să creadă că au reușit împreună să fie imune în prima etapă din Argentina, dar mai ales că au scăpat de cursa pentru ultima șansă, unde unii dintre ei ar putea fi eliminați, în funcție de culoarea soarelui.

Irina Fodor le-a atras atenția, după toate acestea, că în acest moment este foarte importantă viteză și că ar trebui să țină cont de faptul că ar trebui să se miște cel puțin la fel de bine precum acum, dacă vor să obțină aceleași rezultate.

„Știu cât v-ați consumat, mai ales când ați fost doar cu câțiva pași în spate. Nu mai e de glumit cu viteza. Începe să devină elementul vital, trebuie să vă concentrați și, ceea ce este cel mai important, trebuie să vă mișcați de acum încolo cel puțin la fel de bine ca acum, pentru că sunteți prima echipă ajunsă la mine”, le-a transmis Irina Fodor fetelor.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9737 RON
0.00120
USD
USD: 4.5689 RON
0.01840
GBP
GBP: 5.9158 RON
-0.01050
HUF
HUF: 1.2665 RON
-0.00390
BGN
BGN: 2.543 RON
0.00060
CHF
CHF: 5.0989 RON
0.00700
Convertor valutar

Rezultat: ---