Showbiz

Aris și Alexia Eram au câștigat imunitatea mică. Care a fost reacția rivalelor: „Sper să vină Iulia Albu și Mike sau...”

schedule 01 nov. 2023, 07:36

Aris și Alexia Eram au câștigat imunitatea mică. Care a fost reacția rivalelor: „Sper să vină Iulia Albu și Mike sau...”
Sursa foto: YouTube America Express

Aris și Alexia Eram au câștigat imunitatea mică, iar rivalele lor, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, și-au dorit ca alte două echipe să li se alăture. Despre cine era vorba și care a fost reacția acestora!

Aris și Alexia Eram au câștigat imunitatea mică

A doua etapă a emisiunii America Express aproape a ajuns la final. Iuliana Pepene și Sonia Simionov au fost cele care au câștigat imunitatea mare, iar Aris și Alexia Eram au fost la un pas de a se bucura și ei de avantajele unei asemenea reușite. Seara trecută, a avut loc lupta pentru cea de-a doua imunitate din competiție, pe care frații au fost cei care au câștigat-o, în ciuda faptului că au pierdut foarte mult timp pe traseu, din cauza faptului că nimeni nu voia sa îi ajute cu o mașină.

De data aceasta, ei sunt feriți de cursa pentru ultima șansă, unde etapa anterioară au intrat din cauza voturilor primite din partea colegilor lor. Au luptat din greu, și-au dat silința să termine probele la timp, iar ziua aceea a fost una cu o însemnătate aparte pentru ei, datorită locurilor în care au fost. Fiind prima lor imunitate câștigată, fericirea a fost una imensă.

”Am zis bravo, am luat prima noastră imunitate. Cei care ne-au adus cu mașina au stat lângă noi să vadă rezultatul. Datorită lor am ajuns aici. Abia așteptam să câștigăm o imunitate. De două săptămâni ne batem să o câștigăm. Este exact așa cum își doream să ajung în Cali”, au zis frații Eram.

Mai apoi, aceștia au dat ochii cu cele două concurente care i-au depășit cu câteva minute în jocul de imunitate anterior și deși ele sperau ca alte două echipe să fie cele care intrau pe ușa hotelului, au avut o surpriză văzând că nu era vorba despre niciuna dintre ele. Iuliana Pepene și Sonia Simionov își doreau să câștige Mike și Iulia Albu sau Romică Țociu și fiul său, dar în cele din urmă s-au bucurat pentru frați, fiind de părere că o meritau.

”Sper să vină Iulia Albu și Mike sau Țociu și Cătălin. Acum nu e după noi, e după cum au jucat ei. Ne-am dori să ne întâlnim la imunitatea mică cu Iulia și Mike. Noi am legat o prietenie și am vrea să bem un pahar în seara asta. Și drept să zic, eu vreau să văd și cum se mai îmbracă. Vrem să vedem cu ce animal vine, pe ea. E imprevizibilă”, au spus concurentele înainte.


”Eram sigură. Ați venit cu vinul! Felicitări! Eu cred că Alexia și Aris meritau imunitatea mică. Le-a scăpat printre degete imunitatea mare”, a mai zis Iuliana Pepene.

Alexia Eram a fost foarte fericită să audă că ele îi consideră o echipă puternică și că, într-o oarecare măsură, se tem de ei.


”Ne bucurăm să auzim că ne cred o echipă destul de bună. Eu mă întreb cine a venit după noi. Pentru prima oară eram relaxați în această emisiune și mi-era așa de foame și eram fericit că pot să mănânc ce vreau de la un restaurant. Puteam sta la masă. Eram relaxat datorită vinului cu gheață, eram relaxat”, au mai zis frații.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---