Showbiz

Mario Fresh, prima reacție după ce Aris și Alexia Eram au pierdut în finala America Express. Ce le-a transmis artistul

schedule 28 dec. 2023, 12:32

Mario Fresh, prima reacție după ce Aris și Alexia Eram au pierdut în finala America Express. Ce le-a transmis artistul
Sursa foto: Instagram Mario Fresh

Mario Fresh a transmis și el un mesaj pe rețelele sociale, după ce Aris și Alexia Eram au pierdut marele premiu al emisiunii America Express. Ce a zis artistul!

Mario Fresh, reacție după marea finală America Express

Aris și Alexia Eram au dovedit că sunt cei mai puternici concurenți de la America Express, iar fanii lor au sperat până în ultima clipă că ei vor fi câștigătorii marelui premiu. Din nefericire pentru ei și pentru cei care i-au susținut încă de la prima ediție, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au ajuns înaintea lor cu câteva minute și au reușit să obțină mult râvnitul trofeu.

Nemulțumirea oamenilor a fost exprimată și în secțiunea de comentarii, unde cei mai mulți dintre ei au spus că frații Eram meritau să câștige și că pentru ei tot ei sunt cei care au câștigat nu neapărat premiul cel mare, cât inimile celor care i-au urmărit în fiecare ediție și care i-au admirat pentru felul lor de a fi și pentru faptul că deși credeau despre ei cu totul și cu totul altceva, au reușit să arate că sunt doi copii educați și ambițioși care au luptat până în ultimul moment.

Mario Fresh a urmărit și el alături de partenera sa de viață și prietenii lor marea finală, iar mai apoi a transmis un mesaj pe rețelele sociale, în care i-a felicitat pe cei doi.

Sursa foto (c): Mario Fresh/Instagram

„FELICITĂRI! ATÂT!”, a scris Mario Fresh, la Story.

Mama celor doi concurenți de la America Express, Andreea Esca, a postat și ea o imagine cu copiii ei, iar comentariile primite au fost pozitive. Mulți au fost surprinși de modul în care Aris și Alexia Eram au fost crescuți, pentru că se așteptau să vadă niște copii de bani gata care nu știu să se descurce în viață, dar au fost plăcut surprinși de felul lor de a fi.

„Alexia și Aris au câștigat nu numai pentru că au fost așa cum toată lumea a văzut dar mai ales pentru că poate o mare parte din public se aștepta să vadă doi copii de bani gata, copii cărora nu le a lipsit mai nimic. Ce au descoperit? EDUCAȚIE. Felicitări părinților și lor pentru că au adus asta la televizor. Speranța că prin educație poți câștiga admirația atâtor oameni. Câștigători am fost toți, prin acest exemplu.”, a scris cineva în comentarii.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---