Showbiz

Cum crede Alexia Eram că ar fi fost America Express, daca participa alături de Mario Fresh: „Tensiunile sunt foarte mari”

schedule 08 nov. 2023, 13:07

Cum crede Alexia Eram că ar fi fost America Express, daca participa alături de Mario Fresh: „Tensiunile sunt foarte mari”
Sursa foto: Instagram Alexia Eram

Alexia Eram a povestit, într-un interviu pe care l-a acordat recent, cum crede ea că ar fi fost experiența America Express, dacă ar fi participat alături de partenerul ei de viață, ci nu alături de fratele său, Aris.

Alexia Eram, despre experiența America Express alături de fratele ei

Alexia Eram a avut parte de una dintre cele mai intense experiențe din viața sa, în cadrul emisiunii America Express, unde a decis să participe alături de fratele ei. Multă lume s-a gândit cum ar fi stat lucrurile, în cazul în care ar fi plecat peste hotare alături de Mario Fresh, iar ea nu a mai ținut pe nimeni pe jar și a vorbit pe marginea acestui subiect.

Ea consideră că a făcut cea mai bună alegere să participe alături de fratele ei, pentru că toată experiența i-a unit și mai tare decât înainte și au descoperit foarte multe lucruri unul despre celălalt. În cazul în care ar fi mers cu iubitul ei, ar fi fost diferit din toate punctele de vedere, fiind de părere că este greu să mergi într-un cuplu acolo, din pricina tensiunilor foarte mari, a oboselii și a adrenalinei.

 „A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o. În primul rând, pentru că ne-am unit după această experiență, mai mult decât înainte. Am descoperit foarte multe chestii la el, la noi, la mine. Și cred că dacă aș fi fost cu Mario, ar fi fost complet o altă experiență. Cred că este mult mai greu să mergi într-un cuplu acolo, pentru că tensiunile sunt foarte mari, oboseala, nemâncatul, adrenalina și așa mai departe. Între frați poți să te comporți 100% autentic, poți să te cerți cu el și știi că o să te împaci, că e fratele tău. O relație de frați este mult mai bine gestionată în momente de tensiune.”, a declarat Alexia Eram, pentru cancan.ro.



În cadrul aceluiași interviu, concurenta de la America Express a primit întrebări legate de fratele său. Aceasta a zis despre Aris că este un băiat carismatic, care are multe admiratoare în jurul lui și care nu a dus lipsă de aceastea nici măcar în timpul filmărilor pentru emisiunea de la Antena 1.

De asemenea, fiica Andreei Esca a afirmat că a fost mai greu decât s-ar fi așteptat, dar că în același timp a reușit să învețe multe lucruri din această experiență pentru care este recunoscătoare. Cu această ocazie, mii de oameni i-au descoperit pe frații Eram, iar cei care nu aveau o părere prea bună despre ei, au reușit să și-o schimbe și să îi susțină în concurs, fiind de părere că ei sunt cei care luptă cel mai mult și care merită cu adevărat marele premiu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---