Showbiz

Aris și Alexia Eram, la fel de puternici și separați. Ce au declarat, după ce au fost primii care s-au reunit: „Eram atât de mândră”

schedule 19 dec. 2023, 10:06

Aris și Alexia Eram, la fel de puternici și separați. Ce au declarat, după ce au fost primii care s-au reunit: „Eram atât de mândră”
Sursa foto: YouTube America Express

Aris și Alexia Eram au reușit să le demonstreze colegilor lor faptul că sunt la fel de puternici și separați. Aceștia au fost primii care s-au reunit. Ce au declarat imediat după!

Aris și Alexia Eram, o echipă de temut pentru ceilalți concurenți

În cea mai recentă ediție a emisiunii America Expresss, cele patru echipe rămase în concurs au fost separate. Astfel Alexia Era, Vlad Huidu, Romică Țociu și Sânziana Negru au rămas alături de Irina Fodor, pentru a face anumite probe, în timp ce toțu ceilalți, Aris Eram, Giulia, Laura Giurcanu și Cătălin Țociu, au plecat în cursă. Câștigurile sau pierderile fiecăruia dintre ei reprezentau avantaje sau, după caz, dezavantaje pentru ceilalți.

Deși sora lui, a câștigat doar una dintre probe și anume cea cu mâncarea, Aris a tras din greu, ba chiar a ajutat-o și pe Laura Giurcanu, cedându-i mașina care se oprise pentru el, dar tot a fost primul care a ajuns la careu și care s-a reunit cu Alexia Eram.



Tinerei nu i-a venit să creadă, deși a sperat pe tot parcursul zilei că el va fi primul care va ajunge, mai ales că în acest punct al competiției și cel mai mic avantaj pe care îl au este important. Fiecare vrea să câștige marele premiu, iar până acolo mai sunt doar câțiva pași de făcut. La finalul zilei, ambii au spus despre ei că sunt mândri pentru cum au reușit să reziste și să ducă probele la bun sfârșit de unii singuri.

”Ia-mă în brațe. Eram atât de mândră de Aris că a reușit să ajungă primul că l-am pus în atât de multe dificultăți că nu mi-a venit să cred. Nu știam dacă s-a descurcat, dar chiar am fost super mândră de tine”, a zis Alexia Eram.
”M-am descurcat foarte bine și sunt foarte mândru de Alexia că a reușit să câștige un joc. A fost o decizie bună”, a spus Aris, la rândul său.
”Nu știu dacă m-al fi descurcat la fel de bine ca și el”, a mai zis ea.

Și ediția din această seară se anunță a fi una tensionată, iar probele pe care le vor face toți concurenții vor fi unele de foc î adevăratul sens al cuvântului.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---