Showbiz

Ce echipă a câștigat ultima imunitate din Ecuador. Pleacă direct în Argentina: „Nu vă jucați cu sentimentele mele”

schedule 06 dec. 2023, 07:08

Ultima iminunitate din Ecuador a fost una râvnită de toate echipele rămase în concurs la America Express, dar numai una dintre ele s-a bucurat de ea. Despre cine este vorba!

Ce echipă a câștigat ultima imunitate din Ecuador

A mai rămas foarte puțin până când echipele de la America Express își vor lua la revedere de la Ecuador și se vor îndrepta către Argentina. Dacă pentru Cătălin și Romică Țociu lucrurile erau deja clare, ei fiind câștigătorii imunității mari, nu a fost la fel și pentru celelalte echipe, care în cea mai recentă ediție au dat tot ce au avut mai bun să ajungă pe primul loc. Cu ce scop? Ei bine, cu acela de a câștiga cea de-a doua imunitate și de a avea locul asigurat în următoarea etapă foarte importantă.

Toți au dat ce au avut ei mai bun, unii au avut noroc, iar pentru alții nu a fost deloc o zi bună. Aris și Alexia Eram au făcut tot ceea ce le-a stat în putință, au făcut probele cât de repede au putut și au reușit să ajungă pe prima poziție, după ce au avut parte de niște momente care i-au pus serios la încercare.

”Nu a spus nimeni că nu ați fost rapizi. Câteodată, alții sunt mai rapizi, într-adevăr, iar altă dată, nu. Se mai întâmplă. Dragilor, astăzi, nu a fost nimeni mai rapid ca voi”, le-a zis Irina Fodor.

Faptul că nu s-au calificat pentru amuletă i-a determinat să lupte și mai mult, iar în momentul în care au aflat că ei sunt cei care au biletele asigurate către Argentina, s-au bucurat enorm și nu le-a venit să creadă, mai ales că Irina Fodor s-a jucat cu sentimentele lor, înainte de a le da vestea cea mare.

”Am câștigat sau nu? Vă rog nu vă jucați cu sentimentele mele”, a zis Alexia Eram.

Când au ajuns la masa unde s-au întâlnit cu prima echipă imuna, bucuria a fost una și mai mare, mai ales că ultima dată când s-au văzut, nu erau prea fericiți, pentru că au pierdut la secundă, iar fiica Andreei Esca era foarte supărată, din cauza timpului pierdut în cursă.

”Sunt cea mai fericită. Cred că nu am mai fost așa fericită de mult timp. Și în plus înseamnă foarte mult pentru noi pentru că nu am mai câștigat imunități demult. Am crezut că nu mai putem”, au mai zis concurenții.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---