Showbiz

Aris și Alexia Eram, penalizați pentru că au încălcat o regulă în America Express. Fanii lor, nemulțumiți în comentarii: „Ce mizerie”

schedule 04 dec. 2023, 07:59

Aris și Alexia Eram, penalizați pentru că au încălcat o regulă în America Express. Fanii lor, nemulțumiți în comentarii: „Ce mizerie”
Sursa foto: YouTube America Express

Aris și Alexia Eram au fost penalizați pentru că au încălcat o regulă la America Express. Fanii lor au fost nemulțumiți și și-au exprimat opinia în secțiunea de comentarii, fiind de părere că nu a fost deloc corect.

Aris și Alexia Eram, penalizați în America Express

Jocul de amuletă de seara trecută, de la America Express, s-a dat între Iulia Albu și Mike, Giulia și Vlad Huidu, dar și între Tony și Ada Galeș, care nu au ajuns primele la steag. Aris și Alexia Eram au fost cei care l-au atins înaintea lor, dar cu toate acestea nu au avut ocazia de a se lupta cu ceilalți, pentru că au fost penalizați pentru că nu așteptat cameramanul și s-au grăbit să coboare din mașina în care se aflau.

Deși frații Eram au zis că penalizarea lor a fost una corectă, iar fiica Andreei Esca a început să plângă, telespectatorii s-au enervat la culme.

Așa cum era de așteptat, fanii lor au început imediat să își exprime opinia în secțiunea de comentarii, considerând că nu a fost deloc corect față de frații Eram să fie penalizați într-o asemenea situație, mai ales că de cele mai multe ori lucrurile se întâmplă în felul acesta și nimeni nu a reacționat. Cei mai mulți dintre cei care au urmărit ediția de seara trecută a emisiunii de la Antena 1 au zis că nu au mai auzit de această regulă, că ei au ajuns primii și că ar fi trebuit să intre în jocul pentru amuletă, nu Ada și Tony cele care au și câștigat amuleta de 1000 de euro și avantajul.

De asemenea, au zis că este o „făcătură” și că sunt mereu favorizate cele două concurente, iar Aris și Alexia Eram mult prea puternici și invidiați. Alții au zis că refuză să creadă că au difuzat așa ceva, în condițiile în care s-a întâmplat în repetate rânduri ca echipele să o ia în fața cameramanului pentru a atinge steagul și au avut numai vorbe urâte și la adresa Irinei Fodor, prezentatoarea emisiunii.


„Cand doamnele au ajuns la Irina si au sarit peste o proba, au fost trimise la proba respectiva, fratii au fost trimisi la ultima sansa. Cand una dintre doamne a impins-o VOIT pe Alexia, n-a vazut nimeni nimic, fratii sunt penalizati.”, „Nu am mai auzit asta în istoria emisiunii. Pentru Tony și Ada totul e posibil”, „Au fost așa multe faze în care celelalte echipe au trișat și nu i-ați penalizat…. V-ați făcut ca nu vedeți”, „Pentru Alexia și Aris se inventează noi reguli și noi sancțiuni. Foarte credibili când aranjează ei jocurile 😉”, „Ce mizerie! Deja este prea mult… fake pe față!”,
„Pentru Ada si Tony se schimba regulile din mers, se pare 😒 pai nu era vorba ca cei care ating primii steagul sunt, evident, primii? Cand a fost aceeași situație cu Romica si Catalin, nu ați bagat aberatia asta! 🤮”, „Ada si Tony ajung mereu în urmă la diferite probe și termină mai repede ca alții și culmea câteodată chiar probe de forță pe care se vede clar ca nu sunt capabile să le facă în viteză. Și după cum am mai spus pedepsele sunt foarte diferite în funcție de echipe. O fi vreo idee de marketing ca această echipă să fie urata și blamată de toată lumea, ca altfel nu înțeleg de ce sunt favorizate non stop.”, „Emisiunea asta a devenit o gluma cred cum e posibil ca babele astea doua sa fie favorizate asa pe față, este pur și simplu bătaie de joc față de noi și de cei ce au concurat!!”, „Se vede clar ca sunt favorizate babele astea”, sunt doar câteva dintre comentarii.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---