Showbiz

Aris și Alexia Eram, prima echipă care s-a reunit la America Express. Greșeala care i-a costat scump pe unii dintre colegii lor: „Nu ați fost atenți”

schedule 12 dec. 2023, 07:28

Aris și Alexia Eram, prima echipă care s-a reunit la America Express. Greșeala care i-a costat scump pe unii dintre colegii lor: „Nu ați fost atenți”
Sursa foto: YouTube America Express

Aris și Alexia Eram au fost primii care s-au reunit la America Express, demonstrând din nou că sunt doi concurenți puternici, chiar dacă au luptat în echipe diferite.

Aris și Alexia Eram, prima echipă echipă reunită

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a fost dedicată culturii Gaucho, despre care Irina Fodor le-a vorbit concurenților, chiar înainte de a porni în cursă. Aceștia au avut niște probe dedicate culturii respective pe care unii le-au dus la bun sfârșit foarte bine, iar alții deloc.

„Un adevărat Gaucho iubește toate animalele. Următoarea misiune este legată de un simbol al Pampas-ului: Guanacos și Llamas. Primi, proprietare acestui loc, și-a dedicat viața pentru a proteja aceste două specii, care sunt în pericol de dispariție. Cu lâna fac poncho-uri, eșarfe și căciuli (boinas) foarte călduroase. Astăzi va trebui să o ajutați. Dacă sunteți prima ehcipă ajunsă, alegeți-vă una dintre culori și puneți-vă numele lângă.
Apoi, alegeți și pentru cei din urma voastră. Dacă nu sunteți prima echipă ajunsă, rețineți culoarea care v-a fost dată și mergeți la judecător. Primul pas este să mergeți pe câmpul cu lame, guanacos și alpaca. Veți găsi 3 animale care au pe gât stickere de culoarea voastră. Trebuie să luați cele trei stickere. Apoi, veți primi alte instrucțiuni”, a zis Irina Fodor, la America Express.

După o zi plină de provocări, în care cel mai greu le-a fost să găsească mașini, cei care au reușit să se reunească primii au fost Aris și Alexia Eram, care ar fi ajuns în același timp la Irina Fodor cu Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar care au avut noroc să găsească un domn care i-a dus direct la punctul final, în timp ce colegele lor au alergat.

„Dragilor, vă place ce galerie aveți aici?”, le-a zis Irina Fodor fraților Eram.

Ceilalți nu au avut un noroc atât de mare, iar pentru că nu au fost atenți au făcut o greșeală care i-a costat scump și care i-a făcut să piardă mult timp. Vlad Huidu și Romică Țociu nu s-au reunit cu partenerii lor în locația anterioară, fiind nevoiți să se întoarcă în locul respectiv și să ducă proba la bun sfârșit.

„Voi nu trebuia să ajungeți așa la mine, nu ați fost atenți!”, le-a zis prezentatoarea.

Echipa care a avut cel mai mare ghinion a fost cea formată din Mike și Cătălin Țociu, cei care au reușit cu mare greu să facă autostopul și care în drumul lor către fermă nu s-au mai oprit la altarul lui Gaucho, pentru a se ruga, așa cum ar fi trebuit, fiind așteptați pentru multă vreme de către colegii lor ceva mai norocoși.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---