Showbiz

Alexia Eram și fratele ei, câștigătorii primei amulete de la America Express. Ce avantaj au mai primit: „Nu-mi venea să cred”

schedule 23 oct. 2023, 07:43

Alexia Eram și fratele ei, câștigătorii primei amulete de la America Express. Ce avantaj au mai primit: „Nu-mi venea să cred”
Sursa foto: YouTube America Express

Alexia Eram și fratele ei au fost câștigătorii primei amulete de la America Express și au mai primit un avantaj pe care îl pot folosi în jocul pentru amuletă.

Alexia Eram și fratele ei au câștigat prima amuletă de la America Express

La finalul săptămânii, a început cel de-al șaselea sezon al emisiunii America Express. Cele nouă echipe au pornit pe ”Drumul Aurului” și încă din primele ore de competiție, au început să vadă cât de greu este concursul și ce eforturi considerabile trebuie să depună pentru a ajunge primii la Irina Fodor.

Seara trecută, a avut loc primul joc pentru amuletă care s-a dat între primele trei echipe care au terminat cursa la câteva minute distanță și anume Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Aris și Alexia Eram, dar și Giulia și soțul acesteia. În ciuda faptului că fiica Andreei Esca nu părea să se descurce foarte bine în timpul probei, a reușit să aducă victoria în echipa sa și astfel cei doi frați au obținut prima amuletă de 1000 de euro din concurs, dar și un avantaj destul de mare, un joker care aceștia pot adăuga timpului fiecărei perechi ajunsă înaintea ta la punctul de acordare a imunității câte 5 minute.

„Nu vă puteți imagina ce diferențe fac acesti Jokeri în cursă, mai ales când e vorba de imunutate”, le-a zis Irina Fodor, în emisiune.

Celor doi nu le-a venit să creadă că au reușit să fie pe primul loc, în ciuda faptului că la un moment dat se aflau cu mult în spatele adversarilor lor.

”Nu-mi venea să cred. Era incredibil. Cum am fost în întârziere și am câștigat prima amuletă și primul joker din acest sezon”, a precizat Alexia Eram, după ce au câștigat.



Giulia Anghelescu a suportat cu greu înfrângerea și a început să plângă, în clipa în care echipa sa a pierdut, deși a luptat cu toate forțele. La fel de greu a fost și pentru echipa fetelor care a fost la o distanță de câteva secunde de marii câștigători ai ediției.

”Rar mi se întâmplă să fie ceva care să mă facă să plâng, dar îmi doream foarte mult să începem această competiție în forță”, a zis Giulia, după înfrângere.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---