Showbiz

Alexia Eram, scrisoare emoționantă pentru fratele ei. Aris a reușit cu greu să o citească: „Nu m-a lăsat să cedez și care a crezut în mine”

schedule 21 dec. 2023, 10:03

Alexia Eram, scrisoare emoționantă pentru fratele ei. Aris a reușit cu greu să o citească: „Nu m-a lăsat să cedez și care a crezut în mine”
Sursa foto: YouTube America Express

Alexia Eram a făcut o scrisoare emoționantă pentru fratele ei, în seara în care au fost separați. Aris a reușit cu greu să o citească din cauza lacrimilor. Iată ce i-a transmis sora lui!

Alexia Eram, scrisoare emoționantă pentru fratele ei

America Express nu este doar despre testarea limitelor concurenților sau despre probele grele pe care le au de dus la bun sfârșit, ci și despre emoții. Cea mai recentă ediție a emisiunii a fost una care a avut genul acesta de moment, iar Alexia Eram a reușit să îl facă să plângă pe fratele ei, care a reușit cu greu să citească rândurile așternute de ea pe foaie în seara în care au fost separați.

Cei doi nu erau foarte apropiați înainte de a participa la America Express, iar iubita lui Mario Fresh a avut mari emoții înainte de a pleca în aventura vieții lor, deoarece nu avea nici cea mai mică idee cum se vor descurca sau cum se vor înțelege. Ei bine, a fost o surpriză și pentru ei faptul că au reușit să creeze o conexiune atât de bună și că au ajuns să se cunoască într-un mod în care înainte nu reușiseră să o facă.

În seara în care Irina Fodor a separat echipele, concurenții le-au scris câte o scrisoare partenerilor lor de echipă, iar una dintre cele mai emoționante scrisori a fost cea pe care Alexia Eram i-a scris-o fratelului său. Nu doar el a fost cel care a vărsat lacrimi citind, ci și ceilalți ascultând vorbele frumoase și pline de emoții ale tinerei, care este foarte mândră de fratele ei, pentru tot ce a reușit să demonstreze pe „Drumul Aurului”.



„Dragă, Aris, cred că în acest concurs mi-am regăsit fratele mai mic. Am trecut prin atât de multe lucruri aici, am învățat așa de multe lucruri și sunt sigură că această experiență ne va uni mai mult. Ești un bărbat extraordinar, amuzant, charismatic, descurcăreț, care mă suportă cu toate defectele 24/24 de aproape două luni. Sunt extrem de mândră de noi și de tot ce am făcut până acum. Ești un om cu o pozitivitate imensă care a reușit în toate momentele grele să mă facă să zâmbesc, care nu m-a lăsat să cedez și care a crezut în mine. (...)
Înainte să plecăm în această aventură am avut multe emoții pentru că nu știam cum ne vom înțelege, cum va fi să fiu non-stop cu tine…sincer, nici nu te știu așa bine! Aici urma să stau alături de tine cel mai mult de până acum și mi-am cunoscut fratele mai mic așa cum nu îmi imaginam! Aici mi-am dat seama cât de mult te iubesc! (...) Cu ajutorul acestei aventuri am creat între noi o legătură ce nu o va mai putea strica nimeni. Știu că împreună vom ieși câștigători pentru că am câștigat un frate pe care mă pot baza toată viața! Te iubesc, sora ta mai mare!”, a scris Alexia Eram. pentru fratele ei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---