Showbiz

Aris și Alexia Eram, direct în finala America Express. Frații au obținut biletul de aur: „Mamă, nu-mi vine să cred”

schedule 21 dec. 2023, 09:31

Aris și Alexia Eram, direct în finala America Express. Frații au obținut biletul de aur: „Mamă, nu-mi vine să cred”
Sursa foto: YouTube America Express

Aris și Alexia Eram au ajuns direct în finala America Express. Frații au obținut biletul de aur și nici măcar lor nu le-a venit să creadă că au reușit, mai ales că au avut parte de niște probe de foc, până a auzi vestea cea mare.

Alexia și Aris Eram au obținut biletul de aur

Aris și Alexia Eram au avut foarte multe lucruri de învățat despre ei înșiși în America Express, dar și unul despre celălalt. Emisiunea i-a unit, i-a apropiat mult mai tare decât erau înainte, motiv pentru care nu pot fi decât recunoscători. Deși înainte de a intra în emisiunii, telespectatorii nu aveau tocmai o părere bună despre copiii Andreei Esca, pe parcurs i-au descoperit și le-a plăcut ceea ce au văzut.

Pe tot parcursul concursului, frații Eram au luptat din greu, și-au dorit să ajungă primii și au făcut tot ceea ce le-a stat în putință în acest sens, iar fanii lor au sperat din suflet că ei vor ajunge în marea finală și chiar așa au fost. Aris și Alexia Eram au reușit să obțină biletul de aur care îi duce direct în marea finală a emisiunii de la Antena 1, după niște probe grele care i-au pus la încercare din toate punctele de vedere. În ciuda faptului că Laura Giurcanu și Sânziana Negru au încercat să le facă rău, punându-i pe ultimul loc, au reușit să le demonstreze că toate eforturile lor au fost în zadar.

„După cum știți, trebuia să faceți un videoclip după o referință. Nu v-am dat referința doar pentru a învăța un dans, am vrut să văd dacă spiritul întregii zile a fost înțeles de către voi. Este vorba de spiritul bomberos. (...) Trebuiau să aștepte aprobarea mea, trebuiau să aștepte să le spun ce nu e bine și ce trebuie făcut, nici măcar nu au verificat videoclipul. Au folosit doi băieți de 17 ani, au făcut coregrafia în linie și nu cu unii în spatele celorlalți așa cum era referința, au fugit la mine.
Nu ați primit niciun mesaj pentru că ați fugit de acolo, adică ați refuzat să așteptați un mesaj. Voi ar fi trebuit să primiți doi Maradona pentru că ați venit la mine primele. Un Maradona s-a reportat pentru locul doi, care avut și cel mai bun videoclip, adică Romică și Cătălin (...)”, a anunțat prezentatoarea emisiunii.



Alexia Eram a fost extrem de fericită și mândră de ea și de fratele ei, pentru tot parcursul lor în emisiune, mai ales că își doreau să ajungă în marea finală și să câștige marele premiu.

”Mamă, nu-mi vine să cred. Suntem atât de mândri de noi și atât de fericiți că am reușit să avem biletul de aur și să ajungem în finala America Express. Sunt foarte mândră de tine, de noi și acest bilet e al nostru”, a zis Alexia Eram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---