Showbiz

Aris și Alexia Eram, uniți de America Express. Fiica Andreei Esca, declarații emoționante: „Am plecat fiecare în altă țară și...”

schedule 05 feb. 2024, 07:39

Aris și Alexia Eram, uniți de America Express. Fiica Andreei Esca, declarații emoționante: „Am plecat fiecare în altă țară și...”
Sursa foto: Instagram Alexia Eram

Aris și Alexia Eram au fost uniți de America Express. Fiica Andreei Esca a făcut mai multe declarații emoționante despre relația pe care o avea cu fratele său, înainte de a pleca în aventura vieții lor.

Aris și Alexia Eram, uniți de America Express

Aris și Alexia Eram au format cea mai apreciată și iubită pereche din sezonul trecut, de la America Express. Cei doi au demonstrat că educația și bunul simț sunt extrem de importante, au luptat de fiecare dată și le-au arătat celor care îi considerau doar niște copii cu bani faptul că nu acest lucru îi definește, ci felul în care au fost crescuți. Au reușit să ajungă repede la inimile oamenilor, care speră că vor fi mereu la fel de uniți cum au fost în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Participarea la acest concurs a fost o reală provocare pentru fiecare dintre ei, pentru că înainte nu comunicau des, nu se vedeau pe cât și-ar fi dorit și nici nu erau apropiați.

Au petrecut două luni împreună, timp în care au reușit să afle multe lucruri unul despre celălalt, iar recent, fiica Andreei Esca a dat mai multe declarații emoționante în care a recunoscut lucrurile acesta și faptul că America Express i-a ajutat să se apropie în adevăratul sens al cuvântului.

„Noi am stat mai mult împreună când eram la școală, apoi la liceu aveam programe diferite, la facultate am plecat fiecare în altă țară și nu prea comunicam atât de mult, nu prea ne vedeam atât de des. Asta a fost o experiență în care a trebuit să stăm non-stop împreună. Și e normal că l-am descoperit.
Eu nu stătusem cu el atât de mult timp în perioada asta de evoluție a lui de la băiat la bărbat. Am descoperit un bărbat extraordinar, carismatic, care este acolo lângă tine mereu.”, a declarat Alexia Eram, pentru fanatik.ro.

De asemenea, Alexia Eram a povestit că nu doar între ei au avut loc schimbări majore, ci și în ceea ce îi privește pe cei de acasă, care aveau o cu totul și cu totul altă părere despre ei, dar care au reușit să îi vadă așa cum sunt ei cu adevărat, în America Express.

„Sunt foarte bucuroasă că lumea ne-a văzut așa, fix cum suntem noi. Unii oameni probabil că aveau o altă imagine despre noi și sunt foarte fericită cu datorită acestei emisiuni au putut să vadă că suntem niște oameni diferiți, unul mai relaxat, una mai agitată, mai nervoasă, cum suntem noi în mod natural.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---