Showbiz

Aris și Alexia Eram, primele declarații după ce au pierdut în marea finală America Express: „Le doresc să se bucure de această victorie”

schedule 28 dec. 2023, 07:45

Aris și Alexia Eram, primele declarații după ce au pierdut în marea finală America Express: „Le doresc să se bucure de această victorie”
Sursa foto: YouTube America Express

Aris și Alexia Eram au fost la un pas de a câștiga marele premiu al emisiunii America Express sezonul 6 și chiar dacă cei mai mulți telespectatori au sperat că ei vor ajunge acasă cu trofeul, nu a fost deloc așa.

Aris și Alexia Eram, declarații după ce au pierdut marele premiu

Emisiunea America Express sezonul 6 a ajuns la final. Cele care s-au bucurat de trofeu și de marele premiu în valoare de 30.000 de euro au fost Laura Giurcanu și Sânziana Negru, spre surprinderea celor din fața micilor ecrane care nu au fost deloc fericiți cu ceea ce s-a întâmplat în ultima ediție și și-au exprimat nemulțumirea în secțiunea de comentarii.

Aris și Alexia Eram au format, din punctul multora de vedere, cea mai puternică și frumoasă echipă sezonul acesta, doar că au avut ghinionul de a pierde timp în cursă și au ajuns pe al doilea loc, pierzând astfel trofeul. Alexia Eram a sperat până în ultimul moment că ei au câștigat, știind că lupta va fi una strânsă. La final, a zis că speră ca fetele să se bucure de victorie, iar ei se vor bucura că au ajuns pânâ acolo și că au avut parte de cele mai frumoase experiențe și provocări împreună.

„Când m-am uitat în fața mea le-am văzut pe fete și mi-am dat seama că am pierdut. I-am zis lui Aris să îmi dea mâna să mergem împreună. Ştiam că o să fie o luptă strânsă, au ajuns ele primele. Asta este, le doresc să se bucure de această victorie. Ne bucurăm că am ajuns până aici”, a declarat Alexia Eram, după marea finală.



Aris Eram a spus și el câteva cuvinte, după marea finală, având doar cuvinte de laudă la adresa câștigătoarele sezonului 6 al emisiunii de la Antena 1. Este de părere că au fost două concurente foarte puternice și că meritau să câștige, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost de a le lua în brațe pe Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

„Le-am luat pe fete în braţe, au fost super tari, bravo lor. Au tot meritul să câştige trofeul. A fost o experienţă incredibilă, nu am mai trăit aşa ceva niciodată. Totul a fost incredibil”, a zis Aris la rândul lui.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---