Showbiz

Ce a postat Alexia Eram imediat după marea finală America Express: ”Voi sunteți câștigătorii!”

schedule 28 dec. 2023, 08:28

Ce a postat Alexia Eram imediat după marea finală America Express: ”Voi sunteți câștigătorii!”
Sursa foto: YouTube America Express

Alexia Eram a făcut o postare pe rețelele sociale, la scurt timp după terminarea sezonului 6 al emisiunii America Express. Ce i-au transmis fanii care i-au susținut pe ea și pe fratele ei încă de la primele ediții ale competiției!

Ce a postat Alexia Eram pe social media

Marea finală a emisiunii America Express sezonul 6 a avut loc pe data de 27 decembrie și a fost urmărită de milioane de români. Cele care au ajuns primele la Irina Fodor au fost Laura Giurcanu și Sânziana Negru, care au primit trofeul și premiul în bani în valoare de 30.000 de euro.

Deși multă lume a pariat că Aris și Alexia Eram vor câștiga, deznodământul nu a fost deloc în favoarea lor, ceea ce i-a nemulțumit pe cei mai mulți dintre cei care au urmărit ultima ediție din sezon, iar comentariile au fost și ele pe măsură.

Fiica Andreei Esca a tras din greu, și-a dorit să câștige, iar fratele ei i-a fost un mare sprijin, a susținut-o, a ajutat-o în momentele în care răbufnea și multă lume este de părere că au format echipa perfectă, care merita să câștige. Tot ea a făcut și o postare în mediul online, în care le-a mulțumit oamenilor pentru toate mesajele și pentru toată susținerea. De asemenea, ea le-a zis susținătorilor că și-a dorit ca ei să fie mari câștigători, doar că nu a fost să fie. Cu toate acestea, este recunoscătoare pentru tot ceea ce a trăit alături de Aris pe „Drumul Soarelui”.



„Desigur ca ne-am fi dorit sa castigam acest concurs, pentru ca oricine intra intr-o competitie viseaza la trofeu☺️! Suntem foarte fericiti insa, deoarece ati putut sa ne cunoasteti! Si pentru ca am luat parte la superba aventura America Express, pana la capat! Povestile traite acolo si oamenii cu care ne-am intersectat ne-au deschis mintea si sufletul, intr-un mod aparte. A fost greu dar a meritat din plin!
Va multumim din suflet pentru sustinerea si incurajarile permanente si felicitari echipei castigatoare! De la fiecare dintre voi am invatat cate ceva! Si unul de celalalt. Pentru ca fiecare dintre frati are ceva ce nu are celalalt si doar impreuna am putut merge atat de departe! Va multumim! Ps: Si mii de multumiri echipei noastre”, a scris Alexia Eram, pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, comentariile au început și ele să apară imediat, iar cei care i-au susținut încă de la început le-au transmis numai gânduri frumoase lui Aris și Alexiei Eram.

”Ați făcut o super cursă! Alexia, ești unul dintre cei mai ambițioși oameni pe care i-am cunoscut. Și eu am cunoscut mulți oameni :) Să nu schimbi asta la tine niciodată. E o calitate. Iar Aris ți-a fost partenerul ideal în această competiție. Echilibrul tău a fost el. V-ați completat perfect. Felicitări amândurora! 👏🏼👏🏼👏🏼”, le-a transmis Sonia Simionov.


Adevărul e că am sperat până în ultimul moment că zvonurile sunt false și că ați câștigat de fapt voi. Felicitări " les Formidables" ! Voi ne-ați câștigat inimile! 👏👏👏❤️”, „Ati castigat infinit mai mult decat tzoapele alea. Si sunteti infinit mai mult, educatia nu se mai castiga acum, vorba ceea, o ai, n-o ai, dai la poarta .. 🤦”, ”Voi ați câștigat mai mult!! Tot publicul, toți oamenii care au urmărit această emisiune!! Asta spune mult mai mult decât cei 30.000€ . Respect👏👏👏❤️❤️❤️,
„Sunteți cea mai tare echipă din toate sezoanele care au fost până acum la Asia/America expres! Sunteți exemplu pentru generația voastră. Cu admirație pentru familia voastră, felicitări Alesia și Aris! Sunteți foarte faini!!!!”, „Când ați luat biletul de aur, atunci s-a terminat competiția! Voi sunteți câștigătorii din toate punctele de vedere! Felicitări că ați fost reali!❤️❤️❤️”, „Voi ați câștigat ceva mult mai valoros !! Inimile multor oameni ce va apreciază pentru ceea ce sunteți ! Sa nu va schimbați !!! Felicitări ! Ați fost CEI MAI BUNI ! #teamAE”, „Câștigătorii inimilor oamenilor! Vă iubesc! ♥️♥️♥️”, „FELICITĂRI DRAGILOR ❤️❤️ VA IUBIM ❤️❤️ VOI SUNTEȚI ADEVĂRAȚII CAMPIONI❤❤”, sunt doar câteva dintre comentarii.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---