Showbiz

Radu Siffredi, un nou mesaj cu subînțeles pentru mama Oanei Matache. Ce i-a transmis Ginei Matache: „Oamenii nefericiți...”

schedule 13 mar. 2023, 09:22

Radu Siffredi, un nou mesaj cu subînțeles pentru mama Oanei Matache. Ce i-a transmis Ginei Matache: „Oamenii nefericiți...”
Sursa foto: YouTube ProNews

Radu Siffredi a reușit să atragă din nou toată atenția asupra sa, după ce a postat un nou mesaj cu subînțeles pentru mama partenerei sale de viață. Nu a fost nevoie de prea multe cuvinte pentru ca urmăritorii lui din mediul online să realizeze faptul că mesajul îi este adresat Ginei Matache.

Radu Siffredi, mesaj pentru mama iubitei sale

Oana Matache a format, timp de mai mulți ani, un cuplu cu Răzvan Miheț alături de care are și doi copii. Deși lucurile păreau că merg foarte, foarte bine între ei, aceștia au decis să o ia pe drumuri diferite, dar au fost și foarte discreți în ceea ce privește acest subiect, toată lumea aflând de divorțul lor, în momentul în care sora Deliei a fost surprinsă în compania altui bărbat. O vreme, blondina și noul ei partener au preferat să nu dea nicio declarație despre întreaga situație, dar nu s-au putut abține când mama ei a început să facă mai multe declarații despre Radu Siffredi, jignindu-l pe acesta direct pe contul ei de Instagram.

Gina Matache nu doar că l-a numit „bufon”, dar a și precizat că nu are nevoie de un alt ginere, deoarece cel pe care îl are acum este suficient și, pe deasupra, mai este și un tată perfect pentru copiii pe care îi are împreună cu fiica sa.

Astfel, s-au încins spiritele, iar cei doi îndrăgostiți au făcut câteva afirmații despre cântăreața de muzică populară, pe unul dintre live-urile lu de pe Twitch. Radu Siffredi a reușit din nou să le atragă atenția fanilor săi, după ce a postat un mesaj cu subînțeles pe contul lui de Instagram care îi este în mod clar adresat Ginei Matache, despre care a zis, că este doar un om nefericit care încearcă să îi dea sfaturi. Cei care au urmărit scandalul, încă de la bun început, sunt curioși să vadă care va fi reacția mamei Deliei și ce se va întâmpla mai departe.

''Când oamenii nefericiți pe fiecare plan al vieții lor încearcă să-mi dea sfaturi.'', a scris iubitul Oanei Matache, pe rețelele sociale.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---