Showbiz

Oana Matache s-a mutat cu noul ei iubit. Ce a declarat Delia despre întreaga situație: „E simplă treaba”

schedule 08 mar. 2023, 08:47

Oana Matache s-a mutat cu noul ei iubit. Ce a declarat Delia despre întreaga situație: „E simplă treaba”
Sursa foto: YouTube Unica

Oana Matache a luat decizia de a se muta alături de noul ei iubit împreună cu copiii ei și ai fostului partener de viață, Răzvan Miheț. În urma acestei decizii, Delia a fost și ea luată la întrebări și a vorbit despre situația din familia ei, precizând că nu a izbucnit niciun scandal între ei, cum crede multă lume. Iată ce a zis partenera de viață a lui Răzvan Munteanu.

Ce a declarat Delia, după ce Oana Matache s-a mutat cu iubitul

În ultima vreme, informațiile despre divorțul Oanei Matache și Răzvan Miheț, dar și despre noul iubit al ei au ocupat primele pagini ale ziarelor. Deși cei doi îndrăgostiți par fericiți împreună și au făcut un live în care au fost foarte sinceri despre cele întâmplate, dar cea care nu s-au bucurat chiar atât de tare a fost mama ei, Gina Matache. Femeia a făcut mai multe declarații dure despre Radu, considerând că nu are ce să caute în preajma copiilor și spunând, mai apoi, că ea nu are nevoie de un nou ginere, pentru că are deja unul la care ține și care este un părinte model.

Între timp, sora Deliei s-a mutat cu noul ei iubit împreună cu cei mici, motiv pentru care surorii sale i s-a cerut o părere în acest sens. Deși ar fi preferat să tacă în acest sens, soția lui Răzvan Munteanu a zis că ea ține legătura cu toți și că nu există un scandal între ei, lucrurile fiind foarte simple din punctul ei de vedere.

Nu a dorit, cu toate acestea, să dea detalii concrete despre divorțul Oanei Matache și nici despre poziția sa în ceea ce îl privește pe Rafu Siffredi. A mai precizat că această situație complicată îi privește doar pe ei și nu pe oamenii care se hrănesc cu asemenea situații. De asemenea, cântăreața nu a vrut să vorbească deloc în numele femeii care a adus-o pe lume, spunând că oamenii vor înțelelege ce s-a întâmplat cu adevărat, dacă vor face un efort simplu de a gândi mai bine.

”Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug”, a declarat Delia, pentru cancan.ro.



Vezi această postare pe Instagram
O postare distribuită de oanacosanzeana (@oanacosanzeana)

”Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură. Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor”, a mai zis Delia, pentru sursa citată mai sus.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---