Showbiz

Gina Matache, împotriva noului iubit al Oanei. Sora Deliei a luat-o pe cărări greșite: „Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele”

schedule 02 mar. 2023, 11:34

Gina Matache, împotriva noului iubit al Oanei. Sora Deliei a luat-o pe cărări greșite: „Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele”
Sursa foto: YouTube Kanal D Romania

Gina Matache nu îl are deloc la suflet pe noul partener de viață al fiicei sale, Oana, iar de curând a făcut câteva declarații dure în acest sens, singura ei dorință fiind ca blondina să revină la realitate. Mama Deliei este de părere că a luat-o pe cărări greșite, după cum ea însăși s-a exprimat, sperând și că se va gândi la copiii ei și că își va reveni destul de repede.

Gina Matache a răbufnit

Oana Matache este în pragul divorțului de soțul ei, Răzvan Miheț, iar mama ei nu este deloc încântată de lucrul acesta. Femeia s-a abținut cât de tare a putut în ceea ce privește situația fiicei sale, iar recent a oferit câteva declarații dure despre noul iubit al fiicei sale, fiind de părere că a luat-o pe cărări greșite și că oricât de tare ar încerca să o ajute și să discute cu ea, refuză orice ajutor chiar și pe cel venit din partea familiei.

Zilele acestea, mama Deliei l-a ironizat pe noul iubit al Oanei, iar după aceea a simțit nevoia să își justifice fapta și a venit cu o serie de explicații pe contul ei de Instagram. Vedeta este de părere că Radu, iubitul fiicei sale, nu ar trebui să stea deloc în prejma nepoților ei, pentru binele lor. De asemenea, l-a lăudat pe fostul partener al acesteia, spunând despre el că este un tată exemplar și cu principii sănătoase de care cei mici au nevoie. În plus, a dorit să scoată în evidență că bărbatul care stă acum cu fiica ei nu face altceva decât să distrugă ceea ce Oana și Răzvan au reușit să construiască.

”Nici mie nu îmi place că fac asta, numai după ce am terminat toate argumentele am luat această decizie, dar copiii cei mici trebuie protejați. E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici, spre binele copiilor. Copiii au un tată exemplu în eleganță, cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naiba ce au construit părinții”, a declarat Gina Matache, pe Instagram.

Ea a mai zis și că a recurs la asemenea gesturi considerate de mulți nepotrivite, din simplul motiv că dorea să îi atragă atenția fiicei sale, care a preferat să nu asculte ceea ce a avut de zis. Cântăreața de muzică de populară își iubește copilul, ar face orice i-ar sta în putință pentru a-i deschide ochii și o doare să o vadă în felul acesta. Gina Matache le-a mai povestit fanilor ei din mediul online și faptul că fiica ei încă nu a divorțat, fiind astfel pasibilă de lucruri rele. Despre noul ei iubit a mai zis și că a destrămat familia, iar acesta a fost ultimul ei efort de a o trezi pe Oana Matache la realitate.

”Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot ca să-i deschid ochii. Mă doare să o văd cum merge în jos. De aceea am procedat așa. Probabil sunteți cunoștințe și doare, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă, lasă de dorit. Voiam și alte păreri pentru că mă depășește și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---