Showbiz

Oana Matache, primele declarații după ce Radu Siffredi i-a înjurat copilul pe live: „Situația a scăpat de sub control”

schedule 09 mar. 2023, 09:13

Oana Matache, primele declarații după ce Radu Siffredi i-a înjurat copilul pe live: „Situația a scăpat de sub control”
Sursa foto: Instagram Oana Matache

Oana Matache a răbfnit, pe contul ei oficial de Instagram. Sora Deliei a transmis un mesaj dur despre ultimele întâmplări din viața sa, deși a încercat să nu o facă, pentru a da nu apă la moară gurilor rele, iar totul s-a întâmplat la foarte scurt timp după ce iubitul ei i-a înjurat unul dintre copii pe stream. Iată ce a notat la Story!

Oana Matache, declarații total neașteptate

Oana Matache are un nou iubit alături de care este foarte fericită. Vedeta a decis chiar să se mute alături de acesta, iar la un moment dat chiar au făcut și un live împreună. Ea s-a abținut din a comenta tot ceea ce s-a zis despre Radu Siffredi care a fost pus, încă de la început, într-o lumină proastă mai ales de către mama sa. Gina Matache a făcut felul de postări despre tânărul de 28 de ani, iar fiica ei nu a fost deloc încântată, mai ales că femeia nu îl cunoaște personal, după cum chiar blondina a dorit să explice la Story.

Sora Deliei s-a enervat destul de tare și pentru faptul că a fost criticată de către oameni care nu o cunosc pentru acțiunile sale și pentru felul în care a decis să își trăiască viața, lucru care o privește doar pe ea. Mai mult de atât, a precizat că în afară de mama ei, toate persoanele care i-au cunoscut iubitul au o părere bună despre el, iar în ceea ce îl privește pe fostul ei partener de viață a zis clar că este în relații bune cu acesta și că are acces la cei mici. Niciunul dintre ei nu și-ar fi pus copii în pericol, așa că toți cei care și-au făcut griji în acest acest sens ar trebui să se calmeze, după părerea vedetei.

Sursa foto (c): Oana Matache/ InstaStory

”M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu to begin with), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez. Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în utlima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă.
În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de ”catastrofă” pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea.”, a transmis Oana Matache, la Story.

Radu Siffredi a postat și el un mesaj ceva mai scurt decât cel transmis de iubita sa, în care le-a spus celor care așteptau să intre live pe Twitch faptul că nu va mai face asta pentru o perioadă. De asemenea, a promis că va veni cu explicații la momentul potrivit, pentru ca oamenii care voiau să îl urmărească să îi înțeleagă decizia.

Fără stream. În seara asta și pentru o perioadă. La momentul potrivit o să mă explic. Până atunci go on with bullshit. Reușiți să-mi luați tot. (...)'', a transmis Radu Siffredi, pe Instagram.






SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.971 RON
0.00020
USD
USD: 4.5892 RON
-0.01040
GBP
GBP: 5.7967 RON
-0.00010
HUF
HUF: 1.2597 RON
-0.00560
BGN
BGN: 2.5416 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0678 RON
0.01550
Convertor valutar

Rezultat: ---