Showbiz

Gina Matache, dezvăluiri neașteptate despre divorțul fiicei sale. Cum le-a educat pe Delia și Oana: „Să învețe o lecție”

schedule 25 oct. 2023, 09:25

Gina Matache, dezvăluiri neașteptate despre divorțul fiicei sale. Cum le-a educat pe Delia și Oana: „Să învețe o lecție”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Gina Matache a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate despre divorțul fiicei sale, Oana, având în vedere că modul în care a reacționat, la momentul respectiv, a fost unul considerat total nepotrivit de multă lume.

Gina Matache, despre divorțul fiicei sale, Oana

Gina Matache a avut un real șoc, la aflarea veștii că una dintre fiicele sale divorțează, iar reacția sa a fost una pe măsură. Și mai mare i-a fost supărarea, când l-a văzut pe noul partener al Oanei, pe care nu l-a plăcut de la bun început și despre care a avut numai lucruri rele de afirmat, acest lucru ducând la îndepartarea ei de familie. Odată cu trecerea timpului, femeia a început să accepte faptul că nu poate schimba nimic și că nu are nicio putere oricât de mult și-ar fi dorit ca Oana Matache să rămână împreună cu tatăl copiilor ei.

"M-am regăsit în ipostaza mamei mele când am divorțat eu, care a făcut tam – tam și întreba de ce. Așa eram eu acum. Prima dată când a auzit mama a fost un șoc pentru că la noi nimeni din neam nu divorțase, mi-a spus că rămân singură cu copiii.După ani de zile, m-am revăzut în aceeași ipostază. Era o chestie cu repetiție. I-am spus să aibă grijă cu copiii", a declarat Gina Matache, conform wowbiz.ro.

Recent, mama Deliei a vorbit despre divorț și a povestit că și-a amintit de ea, pe vremea când și a decis să divorțeze, iar familia sa a rămas cu gura căscată, deorece nimeni nu mai făcuse așa ceva în casa aceea. Mama ei a avut și ea o reacție total nepotrivită, dar a învățat să accepte situația, la fel ca și în cazul ei cu Oana.

"Nu a fost vorba de răsfăț, a fost doar modul în care înțelegeam eu ulterior viața de după 90. Când a divorțat retrăiam momentele că după am zis: măi, da nebună sunt!(...) Trebuie să ne învățăm lecțiile pentru că nimic nu se întâmplă fără să ai ceva de învățat de acolo. Probabil că trebuia să treacă prin divorțul acesta ca să învețe o lecție. Nu știu ce o mai fi de rezolvat și ce ne rezervă viața", a mai zis ea.

Crede că, probabil, Oana Matache avea nevoie de acest divorț, ca să învețe o lecție importantă, dar nu avea aceeași părere în urmă cu câteva luni, când a izbucnit un real scandal din această cauză. În ceea ce le privește pe cele două fiice ale sale, artista a recunoscut că le-a educat diferit, Oana având ceva mai multă libertate, motiv pentru care primește și în ziua de astăzi reproșuri din partea Deliei.

"Pe Oana nu prea am strunit-o. Și acum am reproșuri, Delia mi-a reproșat că toată viața am controlat-o.(...) După 90, când s-a deschis lumea, au fost alte vremuri și pe Oana nu am atins-o cu un deget, iar din partea cealaltă eram bombardată: dar mie mi-ai făcut, mi-ai dres și pe ea de ce nu?!
Vreau să-ți spun că pe la 13-14 ani, pe Oana am lăsat-o să se mute la o prietenă de-a ei, când a vrut. Am zis că acum părintele trebuie să fie prieten cu copilul. Bine nebine, până la urma e viața lor și trebuie să și-o trăiască așa cum simt ei. Așa gândesc acum că atunci toate erau la început, erau experiențe. Și pentru viața cumva era... eu am trăit odată cu ele. Am fost părinte diferit pentru Delia, părinte diferit pentru Oana", a mai declarat Gina Matache, potrivit aceleiași surse.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---