Showbiz

Gina Matache, o mamă dură pentru Delia. Ce i-a reproșat artista femeii care a adus-o pe lume: „Îmi pare rău”

schedule 03 apr. 2023, 12:23

Gina Matache, o mamă dură pentru Delia. Ce i-a reproșat artista femeii care a adus-o pe lume: „Îmi pare rău”
Sursa foto: YouTube AntenaStars

Gina Matache a fost o mamă dură pentru primul copil pe care l-a adus pe lumea, pe vremea când era foarte tânără, fiind vorba în mod clar despre Delia. Deși a crescut frumos, având o carieră de succes, artista are câteva lucruri de reproșat mamei sale. Iată ce a povestit femeia!

Gina Matache, reproșuri din partea Deliei

Gina Matache a rămas însărcinată cu Delia, pe vremea când se considera ea însăși un copil, iar drept dovadă felul în care a educat-o și a crescut-o la vremea respectivă este unul de condamnat în zilele noastre, cel puțin de către fiica ei. Partenera de viață a lui Răzvan Munteanu și-a tras mama la răspundere că pe sora ei mai mică, Oana, a crescut-o mult mai bine, iar femeia a vorbit despre acest aspect, într-un interviu pe care l-a acordat.

Mama artistei a început prin a le da un sfat mamelor de pretutindeni și de orice vârstă și anume să își țină copiii aproape, indiferent de neînțelegerile care apar pe parcurs între ei. Ea este de părere că un copil nu trebuie înlăturat, doar pentru că greșit și nici pedepsit, iar aici a vorbit din propria sa experiență, deoarece în tinerețe a procedat și ea la fel cu una dintre fiicele sale.

Se bucură că acum educația nu se mai face precum pe vremea când ea a devenit părinte pentru prima dată și că a început lumea să fie mai deschisă, să caute informații și să mai schimbe idei. Gina Matache a recunoscut că a fost un părinte dur cu Delia, dar că s-a schimbat pe parcurs, iar pe Oana nu a crescut-o în același mod, iar de fiecare dată când are ocazia, partenera de viață a lui Răzvan Munteanu îi face reproșuri în acest sens, doar că a avut și ceva de zis în apărarea sa și anume că avea doar 20 de ani, se împărțea intre muncă și scenă și nu îi era deloc ușor nici ei. Așadar, le sfătuiește pe mamale din ziua de azi să le fie alături copiilor lor la orice pas.

„Să-i țină aproape. Copilul chiar dacă greșește, că de aia e copil, nu sări pe el, nu-l căsăpi, că și eu am făcut prostia asta în tinerețe. Numai cu Delia, la Oana deja am început să prind informație, deci era după Ceaușescu încoace.
A început lumea să se mai deschidă, să se schimbe ideile. Am fost altfel de mamă pentru Oana, lucru pe care mi-l reproșează Delia. Știi, ăsteia nu i-ai dat o palmă, pe mine m-ai…Îmi pare rău, nu aș fi vrut, doar că pe atunci eram și eu un copil, că am făcut-o pe ea la 20 de ani. Eram împărțită între serviciu, scenă, era destul de greu. Nu aveam răbdarea necesară să stau să îi explic că stai să vezi, că o fi, că o păți. Îi dădeam o palmă și hai treci la lecții. Asta le-aș spune mamelor, fiți alături de ei.”, a declarat Gina Matache, potrivit cancan.ro.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---