Showbiz

Gina Matache, mesaj subtil pentru fiica sa. Ce i-a transmis Oanei Matache: „Păstrează-ți demnitatea...”

schedule 09 mai 2023, 12:15

Gina Matache, mesaj subtil pentru fiica sa. Ce i-a transmis Oanei Matache: „Păstrează-ți demnitatea...”
Sursa foto: YouTube Kanal D Romania

Gina Matache nu poate trece peste separarea fiicei sale, Oana Matache, de fostul ei partener de viață și tatăl copiilor ei, Răzvan, iar recent a transmis un mesaj dur pe social media care în mod evident îi este adresat acesteia. Iată ce a transmis!

Ce mesaj i-a transmis Gina Matache fiicei sale

Oana Matache și fostul ei partener de viață, Răzvan, aveau o căsnicie pe care unii o luau drept model, dar care se pare că nu mergea atât de bine pe cât lăsau aceștia să se vadă, iar drept dovadă, în urmă cu doar câteva săptămâni, au decis că este mult mai bine pentru fiecare dintre ei să o ia pe drumuri separate. La momentul acela, unii s-au întrebat ce se va întâmpla cu copiii pe care cei doi îi au împreună, dar cei mici au rămas alături de mama lor care s-a mutat deja cu noul ei iubit, pe care mama ei nu l-a acceptat deloc și nici nu are de gând să o facă.

Mama Deliei a fost de părere că nu există și nici nu va mai exista un bărbat mai potrivit pentru fiica sa decât ginerele ei care este un tată exemplar și un soț de nota zece, după cum chiar ea l-a descris. Ea nu s-a putut abține, ori de câte a avut ceva de zis despre el, în public, iar de curând a transmis un alt mesaj subtil care pare a-i fi dedicat fiicei sale, Oana Matache. Cântăreața de muzică populară i-a zis Oanei Matache să își păstreze demnitatea, chiar dacă pierde foarte multe în viață.

„Păstrează-ți demnitatea, chiar dacă pierzi mult în viață.”, a scris Gina Matache, pe rețelele sociale.

În schimb, Oana Matache este foarte fericită în compania iubitului ei, Radu Siffredi, cu care locuiește în aceeași casă. Vedeta nu ține cont de părerile mamei sale, se bucură de viață și trăiește după bunul ei plac, iar fanii ei se bucură pentru faptul că este fericită, indiferent cu cine.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---